| InvisibleName a întrebat:

Am o intrebare ...cine stie ceva despre vise. Imi place de un coleg de clasa in secret, dar noi ne intelegem foarte bine.Am visat de cel putin 5 ori ca ne sarutam. Ar insemna ceva? Ar trebui sa ii dau de inteles ca imi place de el sau ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

De obicei dorintele noastre pot sa fie transpuse in nazuintele si visele ce uneori revin uneori obsesiv. Asa este si in cazul tau deoarece dorinta ta de a te saruta cu el a revenit chiar de 5 ori. Fara discutie ar trebui sa-i dai de inteles prin orice mijloce de comunicare, socializare de care dispui, dar cel mai indicat ar fi sa i-o spui in mod direct, fata in fata deoarece nu mai este considerata ca fiind o actiune iesita din comun ca fata sa fie cea care ia initiativa. Succes!

5 răspunsuri:
| seth2016 a răspuns:

Sarutul cu crush-ul tau simbolizeaza dorinta ta de a fi mai indrazneata.

Vezi cum stau lucrurile in realitate. Daca baiatul da ceva semne ca te place poti sa faci tu prima pasul. Altfel mai ai rabdare, fa-l sa se simta bine cu tine. Mai da-i din cand in cand cate un semn si vezi cum reactioneaza.

Mai vezi ca e un semn foarte important cand stati de vorba.

La finalul discutiei daca are o mica ezitare (o sa o simti) si parca asteapta sa zici ceva poti sa-l pupi pe obraz sau sa-i dai un semn mai clar.

Bafta!

| AFR81 a răspuns:

Faptul ca ai visat ca va sarutati nu inseamna absolut nimic. Visul acela a aparut din cauza faptului ca te gandesti la acel coleg. Daca ai vrea sa fii intr-o relatie, atunci da-i de inteles ca iti place de el.

| Printesa10TM a răspuns:

Spune-i ce simti.

| MihaiValentin300 a răspuns:

Ar trebui sa îi iei acadeaua în gurita. stimata scolarita

| Adrian926a a răspuns:

E clar ca iti place de el daca il visezi noaptea si de 5 ori e logic ca iti place de el