| Dianastoian a întrebat:

Am o intrebare ciudata rau. Iubitul meu m-a inselat, dar eu l-am iertat. Sa il insel si eu pe el doar ca sa ii fac in ciuda? Eu sincer tin la el, dar intr-un fel vreau sa vada si el cum e.

7 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Cea mai mare prostie! Razbunarea e arma prostului dupa cum bine sti. Greseala tu ai facut-o prin faptul ca l-ai iertat. De fapt nici nu l-ai iertat, decat asa din gura dar nu ai trecut peste odata ce te gandesti sa faci una ca asta. Si daca o s-o faci, crezi ca veti mai fi impreuna? Te va face direct c...a, si iti va arunca replica in fata cum ca el e baiatwinking. Si odata ce te-a inselat o va mai face, doar ca data viitoare va fi mai precaut si nu vei mai aflawinking Sau daca vei afla il vei mai ierta? o.O Daca nu poti trece peste mai bine te desparti de el, dar prostia asta ce ai de gand sa faci, nu o face! Iti bati joc tot de tine, nu de el. Gandeste-te bine inainte de a face un pas si nu lasa razbunarea sa te orbeasca, si nici iubirea!

| adanda a răspuns:

Da u crezi ca el te va mai ierta? daca faci asta poti sa-i spui adiowave ar fi bine sa-l inseli dar intai incearca u sa-l uiti fa-l pe el sa se indragosteasca nebuneste de tine sh dupa wave inseala-l o sa sufere mai mult. sau daca nu o sa poti face asta iarta-l daca mai face nu-l ierta o sa creada k te poate insela oricand sh u ierti oriceraised eyebrows nu e bine asa ei ne considera cam "proaste" hai sa le dovedim ca nu suntem asawinking

| mimiwewem a răspuns:

Nu fă prostia asta de al înșela. Dacă el a făcut-o, asta nu înseamnă că trebuie să o faci și tu. Arată-i că ești deșteaptă și nu faci ce face el.
Și eu sunt într-un fel în aceeași situație, dar e mai complicat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O altă întrebare de-a ta (prima) spune că ai 15, că ești cu el de 4 luni,că el vrea să faceți sex,și ca tu îl iubești și nu știi ce să faci; acum,după vreo două săptămâni vii și spui că el a pus-o cu alta(tu l-ai iertat,chipurile),și întrebi dacă n-ar fi mai bine să faci și tu amor cu unu doar ca să vadă și el cum e; când de fapt ar trebui să facă el sex cu ăla ca să vadă asta!(scuze,m-a luat valul; așa mi-au venit frazele); bun; aș fi tentat să te întreb dacă nu cumva el a făcut combinația aia,din vina ta,și anume că l-ai amânat cu problema din prima întrebare,dar mai bine te rog să revii,și să ne povestești exact cum stă treaba; mai ești virgină,nu mai ești,ai făcut-o cu el,dar n-a fost omu mulțumit și vrea să mai facă niște comparații,chestii d-astea; eu,unul,sunt interesat în a-ți da un sfat bun,mai ales că vreau să strâng cât mai multe funde,și să pot ajunge *expert* înaintea altcuiva,care acum ti-ar fi răspuns cu *ce să mai zic? clasic; tipic...*; cam asta ar fi; și eventual dacă te hotărăști să revii explică-ne clar dacă a fost vorba despre sex în toată povestea asta,sau dacă nu cumva el doar s-a pupat cu vreo colegă pe la vreun colț de școală,iar tu te oftici,cum ar fi și normal;
P.S.:era vorba despre amicul meu Flav(pentru cine n-a prins poanta, vedeți ultima mea întrebare, sau aia cu *pentru că sunt nervos*!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întrebarea nu este ciudată, este doar imatură.Nu rezolvi nimic dacă i-o întorci.Doar arăți că nu îl respecți și nu te respecți nici pe tine.Știu că primul reflex al cuiva care este rănit, este să îl facă pe celălalt să simtă același lucru.Dar nu trebui să acționezi dintr-un impuls. Arată-i că nu ești ca el. Uite un citat, care te poate pune pe gânduri : "Jur că nu sunt un om care nu poate uita o jignire şi abia aşteaptă să se răzbune. Nu încape îndoială că dintotdeauna doream să mă răzbun pe cei care mă jigniseră, dar jur că nici nu concepeam altă răzbunare decât să-i umilesc prin mărinimia mea. Voiam să le răsplătesc răul prin bine şi mi-era destul ca ei să simtă mărinimia mea, s-o înţeleagă, ca să mă socotesc răzbunat."(Dostoievski). Baftă!

| georgel1989 a răspuns:

Daca l-ai iertat o sa te mai insele si a doua oara si a treia oara si tot asa ca stie ca o sal ierti.te injosesti tu daca il inseli mai bine ii dai papuci si te cuplezi cu altcineva asta o sal doara.

| iuliaveronica a răspuns:

Buna, daca ti la el in nici un caz sa nu-l inseli pentru ca poate el nu o sa te ierte si o sa ai de suferit pe urma happy