PAI apukate si vb cu ea mai mult, arata-i ca inca o placi, imbracate frumos mai filtreaza si cu altele sa vezi ce reacti are daca se uita etc.cheamo cu tine pana undeva vezi daca vine, Daca te place si te vrea inapoi va veni cu tine.insa daca nu ti se pare nk si esti tot in dubi spune-i frumos ca u inca o placi si vrei sa fi cu ea si vezi ce zice! nu pierzi nk daca o intrebi pur si simplu te lamuresti de o chestie insa pana sa o intrebi incearca sa vb cat mai mult cu ea cu prietena ei sa afli de la ea daca te mai place etc. daca raspunsul final va fi Nu atunci ignoro imbracate misto si fai in ciuda sa vada ce a pierdut poate ca isi va da seama ce fraera este si va veni la tine. daca nu inseamna ca chiar nu te mai vrea iar dragoste cu sila nu se poate! Funda
Abia ai esit din ou sh deja vb despre iubita despre despartire ai uitat sa mentionez despre sex Trage-o de codite sh o sa te placa sh ea, daruiesteti ciocolata, sau petreceo acasa de la scoala, sau faceti temele impreuna. Funda primesc?
Anu asta fac 10 si ea 11... nu merge cu flori (PREA EVIDENT)
Invito la o plimbare ceva gen mai romantic sau la restaurant.
Buna! Ideea ar fi ca sa te desparti de prietena ei, spunandu-i ca tie iti place de fapt de cealalta! Iar ele fiind prietene, o sa isi spuna una alteia, iar fosta ta proetena ar afla. Ia dupa aceea incearca sa-i atragi atentia si sa te comporti frumos cu ea. Sigur nu o sa te refuze.
Wow.ai 9 ani si ai o viata mai complicata ca a mea, iar eu sunt mai mare ca tine .Ai spus ca s-a despartit de tine. Poti sa o intrebi de ce s-a despartit de tine, daca afli poti sa iti schimbi comportamentul.Si chestia cu prietena nu prea ajuta, s-ar putea sa faca mai rau. Daca te desparti de fata aceea ai putea sa ii arati ca inca m-ai tii la ea.Iar daca ea are probleme cu varsta aici nu m-ai este problema ta.Incearca,spune-i mereu adevarul.Poate ar trebui sa ii lasi putin timp dupa ce ai intrebat-o care este motivul,si te poti gandi si tu daca chiar se merita,dupa aceea roag-o sa iti mai acorde o sansa, promitandu-i ca o sa te schimbi, si purtandu-te in acelasitimp frumos cu ea. Sper ca te-am ajutat.S-ar putea totusi ca ea sa fie o altfel de fata si sa nu iti dea un "nu".Iar daca se intampla asa treci peste. Multa bafta!
Vrei sa combini gagici de la 9 ani, nu crezi la varsta asta ar trebui sa ai alte prioritati?