| Mirela347 a întrebat:

Am o întrebare: dacă am făcut petting, iar iubitul meu s-a masturbat, iar apoi și-a introdus degetele în vaginul meu, dar nu foarte adânc, deoarece sunt virgină iar dacă introducea mai adânc mă durea, există posibilitatea să rămân însărcinată, dacă a avut lichid preejaculator pe degete?
Menționez că am făcut petting a doua oară pe ziua aceea, iar prima dată s-a masturbat și a ejaculat într-un șervețel, a doua oară fiind cea cu băgatul degetelor.
Ideea e în felul următor: cum a ejaculat pe ziua aceea, există posibilitatea ca atunci când a introdus degelete( a doua tură de petting) și posibil să fi avut lichid preejaculator să fi avut și spermatozoizi în caritate mai mare(poate au rămas pe conductele)?
Perioada fertila îmi trecuse, chiar cu o zi în urmă și asta mă sparie.

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

Nu.

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te sparie? laughing dar gîndul ca faci sex inainte de casatorie nu te sparie? Trebuia sa te sparie in asa hal incit sa te c@ci pe tine de spaimă, ce varsta ai? Numai fi spăriată si daca ai ramas gravida asta e, de aia faci sex sa faci copiii, prin relatiile sexuale se nasc copii nu prin vise sau prin atingeri prin haine, daca nu sti nici cum se fac copii nici sex nu sti sa faci te spariilaughing de pomană.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu. Dar actul sexual nu este ceva de care să-ți bați joc, să bagi degetul.

| mihai69 a răspuns:

Slabe speranțe.

| VoidEternal a răspuns:

Sunt sute de întrebări identice cu a ta pe acest site.
Nici nu trebuia să răsfoiești mai mult de câteva zile înainte ca sa găsești una identica.

| Goete a răspuns:

Stai linistita, dar e mai sigur sa o faci cu doi unul se masturbeaza si celalalt isi baga degetele la tine in ****

| Paul754880338 a răspuns:

In timpul asta pariez ca pe undeva pe un raft sta un manual de anatomia si fiziologia omului mult, prea mult prafuit. Asta judecand dupa cele zeci sau poate sute de astfel de intrebari in care spermatozoidul este confundat cu virusul si contamineaza, nu mai fecundeaza. Ma intreb daca instinctul sexual este mai puternic decat abilitatea de a invata putinul elementar care ne-ar pune la adapost de o sarcina nedorita?

| Catalin77945 a răspuns:

Nu