| Uilula a întrebat:

Am o intrebare! Daca iubita mea mi-ar spune sa ii demonstrez cat de mult o iubesc ce a-ti spune sa fac? Sunt tare curios!

11 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Trebuie sa faci ce simti tu nu ce vor altii...ce conteaza parerea mea sau a altoralaughing

| LiveYourLife a răspuns:

Fa si tu ceva special...
De exemplu invit-o la un restaurant pentru o cina romantica si ii cumperi si un trandafir sau faci ceva frumos ce iti vine tie prin minte...
Apropo ea cu ce iti dovedeste ca te iubeste?

| Uilula explică:

Nu m-a intrebat si nici nu cred ca o sa o faca dar v-am intrebat doar asa...amandoi ne dovedim ca ne iubim si numai are rost sa ma intrebe.

| Deniisze a răspuns:

Iubirea nu se spune, ea se simtewinking!

| IubesteEa a răspuns:

Sa o saruti

| roxydulkica a răspuns:

Am niste idei pentru tine! Acum depinde ce varsta aveti!
Daca aveti mai mult de 17 ani:
Te duci la magazin si cumperi multe lumanari parfumate (si neaparat prezervative). Apoi o inviti pe ea la tine cand sunteti singuri. Iar tu pui pe jos lumanari, si eventual pe pat faci o inima mare din lumanari! Poti inainte sa faci si o cina romantica! Nu uita sa aprinzi lumanarile pana sa vina ea. Si pe pat ar fi pine sa fie pusa o lenjerie rosi apoi peste acesta sa pui petale de trandafiri. Poti sa descarci si niste muzica! Apoi nu cred ca trebuie sa iti mai spun eu ce sa fac...(sa o iubesti si sa o f*** bine de tot)!

| ana_2324 a răspuns:

Pai eu zic sa ii daruiese ceva ce sa simbolizeze faptul ca iubesti! de exemplu exista acele inimioare taiat pe jumatate si poti pastra tu o jumatate iar ea cealalta jumatate iar si atunci cand poti sa eu dai poate fi insotita de un sarut!

| ana_2324 a răspuns:

Poti sa ii oferi si un trandafir rosu!

| cineva_8314 a răspuns:

Nu se poate demonstra, trebuie sa simta ea, chesti cu flori si asa mai ddeparte sunt doar niste gesturi frumoase nu ceva cu care poti demostra.aici e vb de incredere si doar de sentimente. daca nu te crede inseamna ca nu te iubeste

| lorenalory a răspuns:

Iubirea nu se poate spune in cuvinte persoana pe care o iubesti trebuie sa se simta iubita, daca ti-a spus asa ceva inseamna ca nu crede in sentimentele tale si relatia nu o sa mearga deoarece se va indoi tot timpul de sentimentele tale pentru ea

| Adynutza_2910 a răspuns:

Impresioneaz-o cu ceva, fi mereu langa ea, fa-o sa se simta iubita si fericita alaturi de tine.winking