Trebuie sa faci ce simti tu nu ce vor altii...ce conteaza parerea mea sau a altora
Fa si tu ceva special...
De exemplu invit-o la un restaurant pentru o cina romantica si ii cumperi si un trandafir sau faci ceva frumos ce iti vine tie prin minte...
Apropo ea cu ce iti dovedeste ca te iubeste?
Nu m-a intrebat si nici nu cred ca o sa o faca dar v-am intrebat doar asa...amandoi ne dovedim ca ne iubim si numai are rost sa ma intrebe.
Am niste idei pentru tine! Acum depinde ce varsta aveti!
Daca aveti mai mult de 17 ani:
Te duci la magazin si cumperi multe lumanari parfumate (si neaparat prezervative). Apoi o inviti pe ea la tine cand sunteti singuri. Iar tu pui pe jos lumanari, si eventual pe pat faci o inima mare din lumanari! Poti inainte sa faci si o cina romantica! Nu uita sa aprinzi lumanarile pana sa vina ea. Si pe pat ar fi pine sa fie pusa o lenjerie rosi apoi peste acesta sa pui petale de trandafiri. Poti sa descarci si niste muzica! Apoi nu cred ca trebuie sa iti mai spun eu ce sa fac...(sa o iubesti si sa o f*** bine de tot)!
Pai eu zic sa ii daruiese ceva ce sa simbolizeze faptul ca iubesti! de exemplu exista acele inimioare taiat pe jumatate si poti pastra tu o jumatate iar ea cealalta jumatate iar si atunci cand poti sa eu dai poate fi insotita de un sarut!
Nu se poate demonstra, trebuie sa simta ea, chesti cu flori si asa mai ddeparte sunt doar niste gesturi frumoase nu ceva cu care poti demostra.aici e vb de incredere si doar de sentimente. daca nu te crede inseamna ca nu te iubeste
Iubirea nu se poate spune in cuvinte persoana pe care o iubesti trebuie sa se simta iubita, daca ti-a spus asa ceva inseamna ca nu crede in sentimentele tale si relatia nu o sa mearga deoarece se va indoi tot timpul de sentimentele tale pentru ea
Impresioneaz-o cu ceva, fi mereu langa ea, fa-o sa se simta iubita si fericita alaturi de tine.
Ap_Gabriel_2001 întreabă:
dany7_2227 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: