anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare: daca m-am masturbat cu degetul...care are 8 cmhee heesi folosesc la ciclu si ob-uri, mai sunt virgina? mersi

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pana vei avea contact sexual cu o alta persoana, esti virgina.

21 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cupidon, este definitia virginitatii: starea in care persoana nu a avut contact sexual de nici un fel cu un partener de sex diferit sau de acelasi sex.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cupidon, numai in mintea ta masturbarea este act sexual. Atunci, daca este sa o luam pe logica ta, o femeie care a avut contacte sexuale orale cu 20 de barbati e virgina, ca doar are himenul intact. Nimeni in lumea asta nu se refera numai la virginitatea fizica, este strict definitia ta personala. Virgina este o persoana care nu a avut nici un fel de contact sexula (oral, vaginal, anal, masturbare reciproca) cu un partener de orice sex. Atat. Ca tie iti place sa consideri masturbarea ca act sexual, te priveste, dar nu impune definitia asta absurda si altor persoane.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cupidon, masturbarea este un proces normal de maturizare a sexualitatii care este prezent la toti adolescentii normali. Si nu este act sexual conform nici unei definitii din lume, de asta poti fi 100% convins. Actul sexual implica, obligatoriu doua persoane (iarasi oriunde in lume si conform oricarei definitii). Sunt eu obosita, dar absurdul tot imi sare in ochi.
Am sa-ti spun ceva foarte tare, la care nu te-ai fi gandit niciodata. Pe cand aveam 14 ani si era virgina am facut o candidoza foarte grava (de la multe antibiotice luate pentru o pielonefrita). Fiindca nu scapam de ea, pediatra mi-a recomandat si ovule, pe care le-am introdus (surpriza!) cu degetul (al meu are 9, 5 cm) in vagin, cu grija, prin orificiul himenal. La 24 de ani si jumatate, al primul meu contact sexual cu un partener, himenul era intact: am sangerat, m-a durut si atat eu cat si el am simtit net momentul ruperii himenului. Asadar, eram virgina din toate punctele de vedere: fizic, psihic si cum mai vrei tu. Si da, si eu m-am amsturbat o vreme, in adolescenta (la cativa ani dupa faza cu ovulele). Asadar...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cupidon, sunt medic. Prin definitie, orice act sexual include doua persoane. NIciodata un ginecolog nu-ti va spune ca masturbarea este act sexual si nici orice alt om cu cunostinte minime. Citeste un pic de medicina, fiziologie si psihologie si vei intelege.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Moral nu mai esti virgina ca te masturbezi si exista foarte mari sanse sa nu mai ai himen fiindca ti-ai introdus degetele si ob-urile!

| catthshshshs a răspuns:

Virgina esti pana in momentul in care vei intretine relatii sexuale de orice fel cu un baiat (fie ele vaginale, orale sau anale).

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mno, lung deget mai ai. Ob'urile nu dizvirginează, decât în cazul in care nu sunt folosite corect. Cât despre degeţelul tau, nu ştiu ce sa zic. Există şanse să'ţi fi rupt himenul

| Corinne a răspuns:

Buna!
Esti virgina pana ajungi la un contact sexual.

| cretzufinish a răspuns:

Virginitatea o pierzi numai dupa contactul cu un organ sexual masculin. Off...

| cretzufinish a răspuns:

Pt @cupidon: Virginitatea psihica si virginitatea fizica
Ca indivizi completi, care tinem cont in evaluarea propriei persoane atat de starea mentala, cat si de cea fizica, nu putem vorbi despre virginitate raportand-o numai la un anumit aspect al vietii noastre. Prin urmare, virginitatea implica toate laturile unui indivit, influentate de modificarile ce survin la nivelul acestei stari: latura psihica, emotionala si fizica. Atata timp cat relatia dintre doi tineri a evoluat catre dezvelirea nuditatii in vederea stimularii sexuale, nu se mai poate vorbi despre virginitate, fie ca s-a ajuns la penetrare, fie ca nu. O persoana virgina nu si-a daruit niciodata trupul unei alte persoane, in vederea obtinerii placerii eroticesi a orgasmului.

De asemenea, virginitatea nu e ceva de care poti sa scapi asa cum scapi de un obiect nedorit. Virginitatea este ceva ce se impartaseste cu o alta persoana, o singura data in viata. Astfel, fie ca e la moda, fie ca nu, nu vei putea scapa de virginitate de unul singur, aplicand acasa diferite metode empirice de eliminare a atei si nici nu te vei mai putea considera virgina dupa ce ai trecut in revista toate tehnicile sexuale, mai putin cele ce ar fi putut sa-ti lezeze himenul.
Acum depinde despre care "virginitate" vorbim.

| georgegs a răspuns:

Da.mai.iesti.,

| zorialbi a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te lasi cat mai repede de masturbare, pentru ca are doar efecte negative asupra ta. Citeste si aici:
http://ortodoxiatinerilor.ro/......-de-astazi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde cum e himenul tau de perforat de flexibil etc. danco

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@brigaela- de unde ai aflat tu ca doar in urma unui contact sexual iti pierzi virginitatea?
@cretzufinish- unde ai citit ceea ce ai postat?
@catty89 - ai citit si tu tot acolo unde a citit si @cretzufinish?
...si exemplele pot continua(scuze pentru cei pe care nu i-am mentionat).
Mai oameni buni, nu mai induceti copiii in eroare spunandu-le astfel de prostii ca ajung bietele fetite sa se masturbeze de mama focului crezand ca sunt tot virgine.
Fetelor sunt 2 aspecte, sa le spun asa.
1) Din punct de vedere medical, orice penetrare care duce la ruperea himenului se numeste dezvirginare(deci la un deget de 8 cm este foarte probabil sa se fi rupt)
2) Din punct de vedere moral chiar si masturbarea este un act sexual(deci din acest punct de vedere nici nu se mai pune problema de virginitate).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Brigaela-dupa formularea ta, inteleg ca definitia virginitatii ar fi @cupidon laughing. Sunt eu copil cuminte dar nici chiar asa!tongue
Mai fetelor, @Brigaela si @cretzufinish, lasati definitiile si teoriile astea aberante despre virginitate. In primul rand nu vorbim despre o virginitate psihica, vorbim de cea fizica. Cum mai poti vorbi de virginitate cand te masturbezi?
Este cat se poate de evident ca daca himenul este rupt, adio virginitate.
Va intreb ceva: Daca va masturbati cu un dildo si sunteti virgine, veti ramane virgine?
Eu imi permit sa spun ca nu. Il puteti considera un partener tongue laughing. Acum considerati ca acel dildo este chiar propriul deget.
In concluzie, pierderea virginitatii presupune ruperea himenului.si inca o data o spun, masturbarea este un act sexual.
Sper ca acum v-am lamurit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Brigaela, cu parere de rau, dar te rog reciteste toate postarile tale si ale lui cupidon.
Nu faci altceva decat sa te contrazici (te-ai pierdut in definitii si explicatii inutile).
Acelasi lucru incearca sa-ti explice cupidon, dar cred ca erai foarte obosita cand ai citit straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Brigaela-hai sa o luam usor pas cu pas de la inceput. Este simplu.
Totul incepe asa, citez: "daca m-am masturbat cu degetul...care are 8 cm si folosesc la ciclu si ob-uri, mai sunt virgina?".
Fetita asta intreabat daca mai este virgina pentru ca s-a penetrat cu degetul care are cam 8 cm.
Tu ce faci vii si spui ca atata timp cat nu a existat contact sexual este inca virgina. Adica putea sa se masturbeze si cu coada de la matura (precizez ca este vorbim si de penetrare) ca era tot virgina in conceptia ta.
Apoi vi si spui ca in conceptia mea o femeie care a avut 20 de contacte sexuale orale este virgina doar pentru ca are himenul intact. Arata-mi si mie unde am spus asa ceva. Cred ca asta este dupa logica ta.
Nimeni in lumea asta nu se refera la virginitate numai fizica? Pai daca nu exista virginitate fizica se mai poate vb de virginitate psihica?
Imi dai o definitie a virginitatii perfect adevarata: "Virgina este o persoana care nu a avut nici un fel de contact sexula (oral, vaginal, anal, masturbare reciproca) cu un partener de orice sex" dar sustii sus si tare ca aceasta fata care s-a masturbat (penetrare cu degetul) este virgina pentru ca nu a avut contact sexual cu o alta persoana.
Acum vin si te intreb eu, daca era o persoana care ar fi bagat degetul in locul ei se mai punea problema de virginitate? Nu s-ar fi pus problema cam la fel?
Dumnezeu stie daca fetita asta mai este virgina sau nu. Eu am spus, cred destul de clar…daca in urma penetrarii himenul s-a rupt, adio virginitate.
Nu s-a pus nici un moment problema unei virginitati psihice, morale.

Si pentru final…te rog spune-mi si mie daca masturbarea nu este un act sexual, ce este?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Brigaela- daca masturbarea nu este act sexual atunci ce este? Poate data viitoare cand iti vizitezi medicul ginecolog il vei intreba. Tinand cont ca tot mai multi pusti de 12-14 ani au ajuns sa se masturbeze, daca nu si mai mici, nu stiu cat de normala este adolescenta asta.
In alta ordine de idei, nu cred ca intereseaza pe cineva cand ti-ai inceput tu viata sexuala. Te faci de rusine in fata pustilor de pe aici laughing
Daca citesti cu atentie raspunsurile mele vei observa (surpriza), ca pe langa altele am spus exact asa: " Din punct de vedere medical, orice penetrare care duce la ruperea himenului se numeste dezvirginare(deci la un deget de 8 cm este foarte probabil sa se fi rupt)". Cred ca am fost destul de clar.
Nu te mai chinui sa-mi raspunzi ca nu isi mai are rostul... m-am lamurit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fata a intrebat daca mai este virgina fizic...fizic, daca si-a rupt singura himenul nu mai este virgina. si daca a facut sex oral de 839948 de ori este virgina fizic, pentru ca himenul este intact.
pentru domnisoara care a zis ca si-a introdus un ovul cu degetul de 9, 3 cm nu cred ca si l-a introdus de tot sau poate a avut himenul mai sus, prin urmare partenerul care avea penisul mai lung decat degetul ei, a dezvirginat-o, fizic, rupandu-i himenul.
pentru cel ce a postat site-ul ortodox bla bla, ma abtin sa fac prea multe comentarii. o sa scriu doar cateva si anume ca: ce scrie pe acel site sunt mituri, -citeste domnule literatura de specialitate, dovezile stiintifice atesta asta. din contra, daca masturbarea nu este una obsesiva si nu se petrece in public, este perfect normala, ejacularea zilnica la barbati creste calitatea spermei (vezi articole specifice), iar masturbarea la femei este indicata in probleme sexuale de cuplu, de exemplu cand femeia nu poate ajunge la orgasm.
discutii inutile pe tema virginitatii...era vb de virginitatea fizica, ca daca fata intreba de cea psihica sau emotionala se abtinea isi dadea seama si singura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iar pentru doamna/ domnisoara doctor, medic va/ iti spun asa: ca de la om de stiinta la om de stiinta 1:tu ar trebui sa dai raspuns la obiect, pragmatic- era vb de virginitatea fizica.
2: masturbarea este considerata in ultimii ani act sexual (din nou, tu ca om de stiinta ar trebui sa citesti studii recente care demonstreaza acest fapt) :În ultimii ani, penetrarea organelor non-sexuale (sexul oral, sexul anal) sau de către organe non sexuale (penetrarea cu degetele sau cu pumnul) au fost de asemenea incluse în definiţie (vezi de exemplu ^ a b c „Sexual Intercourse". health.discovery.com.) nu astept raspuns, ma astept in schimb ca etiologia meseriei tale sa te oblige sa fi mai informata cu privire la aspectele pe care le postezi pe un site public. nu sunt logata, de aceea apar anonim, dar ma semnez ...Annjeta

| georgyan20089 a răspuns:

Desigur ca esti! dar nu ne-ai spus ce grosime are degetul, iar ob-urile nu te pot dezvirgina.