In iubire nu prea poti sa explici sentimentele. Nu e la fel pentru toti:unii se ataseaza mai repede, altii mai tarziu si astfel sentimentele sunt diferite in aceeasi perioada de timp. Dragostea adevarata apare treptat dupa ce ajungi sa cunosti persoana de langa tine si o accepti cu toate relele pe care le are. Tu cand vezi un baiat simti ca te atrage, ca te place, dar nu si ca il iubesti. El ti-a spus ca iubirea a venit treptat, nu ca nu te-a placut din prima. Timpul intareste relatia si dragostea creste in putere. Tu nu simti iubire atunci cand cunosti un baiat, doar ca te atrage- il placi. Cunosc multe cazuri de genul acesta: unul din ei a fost atras mai devreme, altul mai tarziu. E vorba de fiecare persoana in parte. Fiecare poveste de dragoste e unica in felul ei. Nu exista generalitati aici. Fii bucuroasa ca te iubeste si ca dragostea lui pentru tine creste pe zi ce trece. "Azi te iubesc mai mult decat ieri, dar mai putin decat maine." Sper ca ti-am fost de folos.
Nu confunda faptul ca iti place cu iubirea. Iubirea adevarat este un compex de sentimente si manifestari care se construieste in timp, pe masura ce cunosti pe cineva, pe masura ce treci alaturi de el prin clipe bune si grele. daca iubirea ta nu este mai puternica decat in prima zi, inseamna ca practic nu exista iubire, e doar o indragosteala superficiala care iti va trece la prima cumpana cu adevarat dificila. Iubirea de care vorbeste partenerul tau este genul de iubire puternica, solida, reala, acre te face sa-ti petreci toata viata alaturi de un om, cu bune si rele.
E ca un foc care se poate aprinde mai incet si sa tina mai mult, sau se poate aprinde brusc si sa se stinga repede, poate fi oricum, dar cel mai bun e cel care dureaza si prinde viata cu trecerea timpului, nu?
Pt inceput invata sa te exprimi. acum depinde de persoana nu toti santem la fel. u esti u, el e el
Ideea e ca e posibil ca acea iubire sa fie o placere doar si inca nu realizeaza acest lucru.
Da intr-o relatie sentimentele cresc si scad dar conteaza de fiecare sa si le tina aprinse tot timpul.
Eu de obicei merg de la amicitie-> prietenie-> iubire pentru a fi sigur ca asta vreau
Pai, la inceput de relatie nu te iubeste, te place, apoi pe etape te iubeste din ce in ce mai mult... Deci acum te iubeste mai mult pentru ca s-a atasat de tine.
Da e foarte adevarat ca acum sa te iubeasca mai mult decat la inceput. Eu am trecut prin asta, nu il iubeam imi place asa un pic de el dar e parcurs m-a facut sa il iubesc si mai mult si mai mult iar dovada este ca suntem de 5 ani impreuna. Deci iubitul tau are perfecta dreptate. Plus ca nu suntem toti la fel, unii iubesc cu foc la inceputul relatiei si pe parcurs se stringe iar alti abia se aprind. Intelegi u ce vreau sa zic. Asa ca stai linistita important e ca te iubeste
E posibil si asta, nu toata lumea e la fel.Gandeste-te la cazurile in care cei 2 nu se suporta si ajung sa se iubeasca.Si adevarul e ca in timp ajungi sa tii mai mult la persoana respectiva decat la inceput. Sper ca te-am ajutat!
Mutubal întreabă: