Pai de la anticonceptionale "risti" sa ramai insarcinata si cum ai zis si tu "sa ai reactii urate", mai bine lasa-le, si o faci atunci cand nu esti pe "stop".
Chiar daca nu a ejaculat totul inauntru si doar putin in afara (posibil ce numesti tu e vaginul), sunt sanse sa ramai insarcinata, mici, dar exista.
Sfatul meu este sa mergi la medicul ginecolog pentru consultatie. Medicul iti va spune ce e cel mai bine sa faci.
La fel si in cazul celorlalte probleme. In momentul in care exista efecte secundare din cauza unor pastile, se intrerupe tratamentul si a doua zi, la prima ora, mergi din nou la medic si discuti despre reactiile adverse aparute si ti se vor da alte pastile.
Foarte important, rezolva-ti problemele de stomac. Nu lasa aceasta problema nerezolvata. Orice intarziere de a lua un tratament (cel mai indicat e sa fie unul naturist si impreuna cu o dieta speciala pentru problemele pe care le ai) pot duce la agravarea problemelor.
Nu ezita sa consulti un medic pentru fiecare problema pe care o ai.
Sanatatea se intretine!
Ai grija de tine
Dia
Buna, am gasit o intrebare de a ta in legatura cu pilula de a doua zi. Spune-mi te rog, cat de grave au fost in caul tau reactiile adverse si ce varsta aveai cand ai luat-o? Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde! Multumesc!
Biancaaaaaaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: