LoL...insarcinat? numai femeile pot fi insarcinate, barbatii nu pentru ca nu au uter.meriti funda pentru cel mai amuzant raspuns ever
Probabil Orte95 e celalalt gay despre care vorbeste MotherMonster
Eu cred ca tu meriti pentru ca nu faci diferenta intre realitate si caterinca
E posibil, doar de aia i-a dat si funda
Mersi,dar ce ai spus tu nu arata ca faceai caterincaparea ca vorbesti serios
De fapt baiti nu pot ramane insarcinati pentru ca nau ovul. -.-
Mercipentru fundita
Si oricum fiecare face ce vrea cu viata lui...
Traim intr-o tara libera!
Eu nu inteleg de ce toti se cearta. Ce-i freaca pe ei grja. E viata ta. Nu am nimic cu cei gay. Sunteti toti oameni. Asta e. Daca e adevarata povestea atunci nu-ti doresc decat sa fii fericit si nu-i asculta pe ceilalti. Pune-te pe tine pe primul loc. Pe tine si fericirea ta. Daca esti fericit asta e cel mai important.
Doamne ce prosti au mai raspuns aici, sunt doar 2 oameni cu raspunsuri normale, sunteti tampiti? Nu puteti accepta un om cu alte preferinte sexuale daca sunt diferite de-ale voastre? Nu va mai bateti joc de el, nici macar nu a intrebat daca e insarcinat, popor de tampiti, de-asta suntem asa de varza, ca avem modele precum Mihai Bendeac si Daniela Crudu si prosti care ii urmeaza. Eu nu sunt cunoscatoare a acestui subiect dar daca tu nu ai penetrat nimic banuiesc ca esti inca virgin, spui ca doar celalalt tip a intrat in tine, nu? Din ce am mai citit am inteles ca un baiat este virgin pana in momentul in care penetreaza vaginul sau in cazul vostru alte parti. Sper ca sunt bine informata si nu-ti face griji in legatura cu ce spun handicapatii.
La intrebarea ta cred ca nu iti poate raspunde decat unul de al tau.
Pot sa-ti pun si eu o intrebare?
Ce nu inteleg e : De ce mama naibii preferi tu baietiii? Mai ales la frumoasa varsta de 16 ani Nu cred ca arati asa rau incat sa nu existe "una" si pentru tine Imi poate explica si mie cineva?
Prefer baietii deoarece inca de pe la 10 ani am simtit o atractie neconoscuta oentru baieti, acum am gasit pe cineva cu care sa pot sa imi petrec viata, dar inainte cand vedeam un frumusel pe strada intorceam capul si peste vreo 2 zile ii stiam numarul de telefon doar ca in cel mai bun caz era doar bisexual
Mda ce pot sa zic.chiar daca nu o sa va pot intelege niciodata, e viata ta si faci absolut ce vrei! Dar eu cred ca aveti o viata foarte complicata
Tu de unde ai mai aparut?!?! Du-te inapoi pe nava mama. Ti-a bagat-o esti GAY. Esti un dereglat. Stie tatal tau ce faci? Daca taceai filozof erai. Ai ajuns sa fi f...t caCAInii.Scuzati cAcofonia
Eu zic sa te duci repede la farmacie si sa-si iei un test de sarcina...si zii lui Tudor sa-si puna un prezervativ...ti-o baga pe unde te c*ci, e plin de bacterii pe'acolo, si nu ati vrea sa se trezeasca cu cine stie ce boala! Bafta
Sa va iau neamu in pla de retardati ce mortii tai te atrage ma mai mult la un alt jegos ca tine decat la o femeie?
Ba,homalau nenorocit,vezi ce patesti daca asculti Gaga ca idiotu',si nu stii sa te controlezi? Ehei, ce-ai s-o tot iei in lorgean in anii viitori, o sa ti se faca curu' cat o para!
Obsedatule sexual! eu cred ca sunt foarte gay, avand in vedere ca de cand eram la gradinita muream dupa baieti...doar ca sunt fata asa ca nu se pune bah exista atatea fete frumoase, nu te face de ca*at f*tandu-te cu alti baieti.sunt curioasa ce zic parintii tai despre "pasiunea" asta a ta
Deci: din 38 de raspunsuri, doar unul a fost clar si concesi si a fost un RASPUNS bun si corect pentru intrebare. Ghiciti care?