Poate iesi o poveste frumoasa de aici.Trebuie doar sa-ti gasesti curajul, ascuns undeva, bine de tot, inlauntrul tau. Apoi, te duci la ea si ii spui direct: Buna, am vazut ca ne tot intersectam pe tren si suntem la aceeasi scoala.Ai vrea sa ne cunoastem mai bine?
Mult succes!
Te așezi și tu langa ea in tren. Odată, de doua ori... A treia oară dacă nu iese nimic zici și tu... Ce noroc că am găsit loc lângă tine. Vezi ce iese din discuție.
Salut prietene, am un sfat care eu zic ca te-ar putea ajuta foarte mult, incearca sa pretinzi ca nu stii ce statie este urmatoarea sau pur si simplu o intrebare de genu, de exemplu: cum se numeste a doua statie? sau Unde pot ajunge la? iar ea iti va spune (presupun ca, cunoaste zona), si tocmai ai intrat in vorba cu ea, nu incerca sa ii pui intrebari de genu: ce faci, unde te duci, la ce statie cobori, deoarece o vei face sa creada ca vrei ceva negativ de la aceasta. Pur si simplu dupa ce intri in vorba cu ea, incearca sa fii calm si sa fii tu insuti. daca dupa intrebarea aceea despre cum ajungi intr-un loc (cea de mai sus) nu te mai intreaba fata nimic, ai 2 variante:
1. ii zici ce simti tu cu adevarat si ca o placi si ca crezi ca si ea te place si dupa incepeti sa vorbiti despre ce aveti in comun + poate iti da si insta-ul sau nr de tlf.
2. incerci sa ii mai pui intrebari despre zona in care faci tu parte (daca va vedeti de mult si stie lucruri despre tine cat de cat nu prea merge), mai poti sa o intrebi de exemplu cum este scoala la care sunteti sau ce profesori ii plac/displac. sper ca te am ajutat, nu prea iti stiu povestea de viata asa ca nu stiu cat de mult te ai vazut cu ea sau cat de bine te stie ea pe tine ca sa mearga sa intri in vorba cu ea, o seara frumoasa.
Poți sa ii zici așa: Salut, mie mi-e cam rușine să mă bag în seamă cu tine, ești foarte frumoasă și îmi place de tine, crezi ca ai putea sa îmi dai o idee cum sa fiu și eu asa frumos cum ești tu?