anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare! De ce daca incerci sa convingi pe cineva ca iti place de cineva de ex va spune ca "ee doar il simaptizezi" iar daca incerci sa explici lumii ca ti-a trecut si chiar esti bine, ai depasit momentu' ei vor spune ca "te minti singur". Daca as spune lumii tot ce simt in legatura cu "el" si cat am regretat modul in care m-am purtat ar spune "il iubesti"; daca le-as spune cum m-am purtat cu "el" ar spune "esti o scorpie fara inima.cum ai putut? dar chiar iti era atat de indiferent?". Sa presupunem ca eu nu stiu ce simt in legatura cu "el", stiu doar ca imi pare rau, ce ar trebui sa inteleg de la ei? E adevarat ca nimeni nu poate sa stie ce simti tu dar anumite lucruri se vad. Ce se vede? Tot ce cred ceilalti despre tine are legatura cu felul in care iti expui sentimentele?

3 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Asa e. Oamenii isi fac o parere despre tine in functie de modul in care le permiti sa te perceapa(prin comportament, gesturi, mimica, exprimare) pe de o parte iar pe de alta in functie de capacitatea de analiza, intelegere si intelepciune a fiecaruia.
Uneori, cand trecem prin situatii dificile, nu suntem in stare nici noi de a-i vedea pe cei care sunt cu adevarat langa noi si sufera alaturi de noi! Datorita presiunii care ne apasa pur si simplu nu-i vedem. Totusi ei sunt cu si langa noi. Hai sa ne uitam cu mai multa atentie si precis vom vedea una, doua suflete care parcurg impreuna cu noi furtuna!
Sa stii ca nu suntem niciodata, dar absolut niciodata singuri!
Eu iti doresc ca Cel de Sus sa-ti lumineze calea si sa-ti aline sufletul!

| monique a răspuns:

Oamenii te judeca starea in care sunt ei, nu in care esti tu. Putini sunt aceia care au iubire multa in ei si rabdare si pot sa inteleaga si pe cei de langa ei. Restul doar isi dau cu parerea dupa cum simt si traiesc ei. Cauta un om care sa te inteleaga si cu care sa poti sa-ti impartasesti gandurile si sentimentele.La restul da-le ignore cand isi dau cu parerea.

| Eaaaaa a răspuns:

Si eu patesc la fel! Dar lasa-i sa creada ce vor ei. Unii isi dau cu parerea dupa ce simt ei sau poate vor sa te enerveze.

Nimeni nu stie mai bine ca tine ce simti, asa ca nu ar trebui sa iti pese de ce zic toti.

Si in plus si daca ar fi asa, ce i-ar interesa pe ei! Deci nu-i lua in seama.

:*:*