anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o întrebare:
De ce dacă un băiat şi-a tras-o cu multe fete e "cool" b-)
iar dacă o fată şi-a tras-o cu mulţi băieţi e o "târfă" feeling beat up?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Asa e cum zici tu asta e viata in ziua de azi, or fi ei cool dar din punctul de vedere al nostru sunt niste rahati atat baietii cat si fetele daca le tot place sa faca sex treaba lor.

9 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Unde "scrie" ca sunt cool? - aia-s niste simpli pitziponci, imaturi si inconstienti, care doar se chinuie sa aiba o lista cu cat mai multe nume! - ceea ce n-ar reusi daca nu ar fi si prea multe gasculite slabe de inger, care cedeaza una-doua!
Iar cine ii spune asa uneia care poate a cautat doar afectiune si intelegere si prietenie, e jalnic, si dovedeste doar o mediocritate educatiionala crasa! Trist si pacat!
Ele ar trebui sa bage bine "la cutie" ca Optim este sa incepi facand PETTING, si nu sex!

| Libelle a răspuns:

Nu neapărat.Un băiat care s-a culcat cu 20 de fete nu mi-e cu nimic mai special decât unul care a făcut-o cu una sau niciuna.
Iar la fete, îmi scade puţin în ochi o fată care are un număr foarte mare de foşti cu care a făcut sex, dar nu aş numi-o târfă.

| bluesky a răspuns:

Asta ma intreb si eu...dar pana acum nu am reusit sa inteleg, dar raspunsurile voastre m-au ajutat!:*

| PinkTerror a răspuns:

Heiii stai man singur ca nu e chiar asa...

nu poti caracteriza pe cineva doar dupa cate fete a fost sau invers...

daca este o fire pasionala... si care iubeste cu patos... ce te faci?

eu cred ca daca incei cu cele mai bune intentii intr-o relatii atunci nu ai de ce sa iti para rau (daca pe drum nu se schimba intentiile)

poate ca ai fost cu 1 cu 10 sau cu 100 (bine la 100 deja e un pic ciudat)
dar nu asta conteaza conteaza ine e el/ea si ce e ea atunci in prezent trecutul nu conteaza...

| candygirl a răspuns:

E ca cu lacatele si cheile: un lacat pe care il deschid mai multe chei, e un lacat prost. iar o cheie care deschide mai multe lacate e o cheie buna laughing.

| ZippyCata a răspuns:

Da.chestia cu fata care si-a tras-o cu multi baieti e o tarfa eu unu sunt de acord cu ea.dar ca un baiat e cool daca a facut sex cu multe fete ...eu consider ca un baiat e "cool" cand a stat cu o fata minim 3 ani

| darkus14 a răspuns:

Sa stii ca majoritatea (nu si eu) au o mentalitate de genul: barbatul poate ca e mai "rau" sa spun asa, si fetele mai cuminti dar eu cred ca atata timp cat e doar unul o data si nu unu azi altu maine sau pe rand e OK.Dar in tarile MAI civilizate ca a noastra majoritate are mentalitatea pe care am exemplificato eu si chiar cu mai multe "permisiuni".Si nu uita cel mai important nu e "ce" si "cum" ci cu "cine". Sper sa te fi ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce intotdeauna multi gandesc ca un barbat are dreptul sa faca orice ce si o femeie nu? astea sunt mentalitati inchise ca pe timpul bunicii.ce conteaza daca el/ea se culca cu n persoane? pana la urma urmei suntem liberi sa alegem... daca vrem un singur partener sau 100.

| fetitsaa a răspuns:

Pai da baietii par ca pot sa bage orice fata in pat

iar da fetele tarfe adica pentru ca ele cad repede la pat:X