Hai sa iti spun eu,
1) le place money
2) le place pu-la
3) nu au sentimente
4) le dau la mure
5)Esti un hadicapat
Imi pare râu daca te-a jignit dar aceasta este si parerea mea
Depinde si de fata Sunt fete care nu sunt complicate, ca mine si prietenele mele...adica care lasa mult de la ele sau pur si simplu sunt intelegatoare, sau fetele geloase, pe interes, bla bla Intelegi? Depinde de rasa
Pentru ca fiecare fata este speciala in felul ei si nu toate suntem la fel; unele fete sunt cu*ve; altele sunt foarte dragastoase; iar la altele nu le prea pasa de iubire, oricare dintre aceste cazuri fata este diferita in felul ei, tu trebuie doar sa stii cum sa vorbesti cu ea si cum sa-i arati ca o iubesti daca chiar simti asta.Mult succes!
Nu sunt extraordinar de complicate. depinde de cat de mult ajungi sa le cunosti, cat de multi vrei tu sa le cunosti si mai ales cat de multi ti se permite sa le cunosti. daca trecit de etapa asta, nu o sa mai ai impresia ca fetele sunt complicate... sunt doar niste fiinte cu mai mult sau mai putin creieri decat tine, ca si barbatii de altfel. numai bine
Nici eu nu am habar si sunt fata.de exemplu prietenele mele au spus despre un baiat la inceput ca nu il suporta si o luna mai tarziu l-au votat cel mai frumos baiat din clasa.
Daca nici macar o fata nu poate spune de ce fetele sunt complicate, atunci raspunsul la aceasta intrebare va fi nedescoperit.
Funda
Sunt de parere ca toate fetele oricat de bune, sensibile, intelegatoare ar fi au acolo un mic strop din "complicatie" Acum trebuie sa incerci sa le cunosti mai bine si mai ales sa-ti dai seama ca a fi complicat nu e chiar atat de rau
Http://www.roportal.ro/discutii/topic/408-mic-dictionar-de-inteles-femeile/
funda?!:)))
beausingurlamasamea întreabă: