De unde ai auzit asemenea prostie? . Sau poate la tine e cazul . Oricum nu e adevarat
Cine spune asta? Să ghicesc: " Un studiu realizat de experţii din Anglia " nu?
Bai frate... daca nu ai nicio legatura cu subiectul asta pleaca si nu te mai intoarce!
E interzis cumva să-ţi exprimi opinia referitoare la un subiect anume? Primesc vreo amendă sau pur şi simplu te deranjează foarte tare faptul că mi-am exprimat o simplă părere?
Esti mai plinuta si ai fost folosita de mai multi baieti pentru a-si satisface poftele sexuale pentru prima data? Sau de unde concluzia asta? Sau ai 2 prieteni care au patit-o si ai dedus sa 2 inseamna majoritatea?
Interesanta intrebare... Crede-ma cunosc multi baieti, am multi amici si sunt foarte deschisi fata de mine. Dar nu e adevarat ca majoritatea baietilor se dezvirgineaza cu fete grase. Depinde de preferintele fiecarui baiat...
Sincer, sunt baiat, dar nu sunt la varsta aceea, dar, daca as fi as spune ca pentru ca sa nu se indragosteasca de ele...Funda?
Amuzanta intrebarea.Pana acum nu am mai auzit asta tu esti prima care o aud ca spune asa ceva.Nus parerea mea ca baiat e ca poate le-a fost frica sa o faca cu o fata frumoasa si slabuta si poate a fost ai usor pentru ei sa o faca cu o fata mai grasuta.
Spanac întreabă:
scumpika01 întreabă: