| sweetie a întrebat:

Am o intrebare de grad national la care vreau sa-mi raspunda doar baietii! si sa stiti ca dau funda la scris mult si intelept! cum ii place unui baiat sa fie abordat de o fata? happy

Răspuns Câştigător
| meetyourmaker a răspuns:

Pai nu stiu cum sa explic, dar prima fata care m-a innebunit complet si m-a facut sa ma gandesc mereu la ea a luat-o incet.Trebuie sa stii sa te comporti, sa-l bagi in seama atat cat sa-si dea seama ca tii la el, sa ierti, sa zambesti, sa vorbesti ceea ce trebuie si cam atat in cazul meu.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde de ce gust are fiecare baiat

| Alexu_6086 a răspuns:

Depinde de persoana. Sunt unii baieti care nu doresc sa fie abordati si prefera sa abordeze ei fetele, in timp ce sunt altii care se simt maguliti sa fie abordati de o fata, mai ales daca e frumoasa. Daca te gandesti sa abordezi tu pe cineva incearca sa cunosti persoana respectiva, hobbyurile sale, ce fel de prieteni are, caracterul, varsta etc. Poti sa abordezi o persoana mai subtil gen sa il inviti undeva cu un grup de prieteni, sau la o activitate "inofensiva" sau poti sa il inviti direct la un suc chiar sa ii faci o declaratie... Depinde foarte mult de persoana pe care o ai in minte dar, daca el are deja niste sentimente pentru persoana care il "abordeaza" e cam greu sa sperii un baiat. Ceea ce trebuie sa intelegi este ca "abordatul" in sine nu e marea problema, ci incercarea de a depista ce sentimente are baiatul respectiv inainte de marea "incercare". Odata ce ai detaliile pe care le-am enumerat mai sus, ai stii si singura ce abordare sau strategie sa aplici.

| SEAL a răspuns:

Cu tupeu

| blaa a răspuns:

Baietiilor nu le place sa stai sa ii iei p ocolite.bla bla.yawn
Direct la subiect.

| natupeu22 a răspuns:

Scurt si la obiect

| kolcov a răspuns:

Mie de ex imi place sa fiu abordat cat mai direct si cu tupeu laughing