| BobyParai a întrebat:

Am o întrebare de om prost, eu o consider problema existențială.
Îmi place de un casier de la Mega Image. Faza e ca eu vreau sa îl abordez dar ma simt aiurea rău și nici nu știu cum. Efectiv nu îmi vine sa îl întreb cum îl cheamă sau ce face, numar de telefon etc...
Mi-a venit în minte și sa inventez o scena dar e penibil ( sa cad peste niște rafturi intenționat, prostii de genul asta )

9 răspunsuri:
| pufulescu0o a răspuns:

Esti fata sau baiat?
Daca esti baiat s-ar putea sa nu impartasiti acelea gusturi... hmm, sau poate da!
Daca esti fata intra cu el in vorba direct, intreaba unde gasesti ulei de masline, ciocolata cu alune, etc, apoi aduci vorba despre faptul ca l-ai remarcat!
De fapt si daca esti baiat poti intra la fel in vorba cu el :-D... dar daca te alearga prin magazin cu matura sa vii sa ne povestesti :-D

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Dacă ești băiat întreba unde găsești dero pentru vase

Dacă ești fata întreabă dacă se vine și la magazinul asta de mănâcare)))

Ca idee ști dupăia zici bună fata ce faci și boooom ce mai ești King.

Dacă zice plecă că chem paza înseamnă că este timida asa sunt fetele frate ce sa faci

| anonim3248 a răspuns:

Tu nu trebuie decât să stai lângă magazin când iese el și poți să vorbești ce vrei cu el.

| dullcat a răspuns:

In locul tau nu as alege sa ofer o zi proasta unor angajati doar pentru ca ti s-a pus pata pe unul din ei.Comporta-te ca un adult, nu ca Verginicavacagrasa sau Nini.

| BobyParai explică:

Vezi ca sunt fata

| BobyParai explică (pentru pufulescu0o):

Sunt fata, gata îl votez angajatul lunii

| RogerRon a răspuns:

In nici un caz, sa nu faci asta: sa cazi peste niste rafturi intentionat sa le dai de lucru in plus la angajati.