Poi... daca multi spun k te iubeste si tie ti se pare k nu te iubeste... poate t iubeste da nu iti arata asta... :S sunt unii baieti care iubesc da nu arata k iubesc... stiu ei c e inauntru... ...:S:S:S ma rog... parerea mea... nu stiu cum se comporta in realitate... nu pot sa-ti sp daca s ramai cu el sau nu... dar gandeshtete... daca nu t iubeste atunci dc e cu tine?
Buna, eu cred ca el te iubeste, dar poate asa e felul lui de aceea se poarta asa, daca nu te iubea nu ar fi fost cu tine in plus nu ar fi trecut cu vederea greselile tale, dar ai grija ca se poate ca intr-o zi el sa se sature daca tu continui sa ii gresesti, tine-l langa tine, si arata-i ca il iubesti...
Merita sa ramai cu el.Mai ales ca si tu il iubesti.Si din cate ai spus mai sus se pare ca si el te iubeste. Poate ii este mai greu sa'si arate sentimentele... dar in primul rand conteaza ce simti nu ce zici. El te iubeste chiar daca poate nu ti'a zis asta.
Daca il iubesti de ce nu? poate reactioneaza asa pentru ca are incredere in tine si pentru ca te iubeste si nu vrea sa te piarda, dar poate nu... incearca sa'l surpinzi de fiecare data. daca tu crezi ca el nu te iubeste. fa'l sa te iubeasca :p
Asa am patit si eu in primele doua luni si dupa o cearta am vrut sa plec de la el cu toate ca imi era greu a fost si este primul sot si eu credeam la fel ca nu ma iubeste era indiferent in toate dar cand a vazut ca eu imi fac valiza pe bune ma inplorat sa raman si chiar a plans si uite asa am ramas impreuna. A trecut de atunci cinci ani si suntem fericiti ba chiar avem si o fetita de 3 ani. Tu nu te da batuta asa sunt barbati incearca si tu sa-i gasesti un punct slab atacal si vezi cum va reactiona dupa aia.Inarmeaza-te cu multa rabdare si vezi ce are el in cap.Multa bafta...