| Liza1 a întrebat:

Am o intrebare din curiozitate.de ce multi baieti zic ca prefera mai mult fara prezervative decit cu? ei spun ca asa primesti mai multa placere.e adevarat?

Răspuns Câştigător
| Luchian7 a răspuns:

Astept FUNDAwinking

18 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Este o placere mult mai mare dar si riscul pe masura. Daca fata accepta sa ia anticonceptionale si ambii sunt sanatosi atuncea pot s-o faca si fara.
Nu te lua dupa palomma ca traieste intr-o lume de cauciuc, nu-i place naturaletea deloc big grin

| Sara2 a răspuns:

Cãcat pe bat
eu nu ii cred
baieti, sa muriti voi ca e mai bine fara? pe cuvant de onoare? laughing

| Liza1 explică (pentru Sara2):

Ca si cum sa inteleg ca mai luat peste picior sau cum?

| Sara2 a răspuns (pentru Liza1):

Nu, pe tine, chiar nu a fost nici o aluzie
mistoul a fost pentru baietii care fac fite gen "stii draga e mai bine fara ca am eu grija"
mai dai in puii mei
baieti gasesti pe toate drumurile care sa te respecte

| Liza1 explică (pentru Sara2):

Nu prea sint de acord cu tine ca gasesti pe toate dumurile, in ziua de azi mai rar.dar eu l-am gasit)))chiar imi pare bine ca iubitul nu a insistat niciodata fara

| Sara2 a răspuns (pentru Liza1):

Da am exagerat
ma refereamca gasesti si baieti care accepta prezervativul, daca nu ii convinne situatia lu unu ...la gara

| Luchian7 a răspuns:

Baietii sunt mult mai satisfacuti atunci cand nu folosesc prezervative desi reprezinta un risc si pentru ei si pentru fete, ei si-l asuma. Sfatul meu :daca tu esti dispusa sa faci asta pentru un baiat alege-ii cu atentie, pentru ca nu toti pot sa-si controleze ejacularea.

| Liza1 explică (pentru Luchian7):

Am prieten.si e singurul meu partener sexual in viata mea.dar intrebarea am pus-o, repet, doar din curiozitate caci am auzit de la mai multi.cu prietenul folosim prezervativul,mi-a propus si el odata sa incercam fara,mi-a zis ca-si va putea controla ejacularea, insa mie imi este frica, dar si as vrea sa-i placa si lui totul, sa nu fie asa cum a zis guydo, ca si cum cu prezervativ nu simti aproape nimic

| Luchian7 a răspuns:

Daca vrei neaparat sa o faceti fara pentru ca el sa se simta bine eu yic sa incerci dar ca masura de precautie apuca-te sa iei anti-conceptionale asa vei fi 100% sigura ca nu vei ramane insarcinata, dar si asta vor dauna putin ficatului.

Oricum multumesc de raspuns.chiar am fost curioasa sa "aud" mai multe pareri))))

| Luchian7 a răspuns:

Eu zic ca in raspunsurile pe care ti le-am dat vei gasi totul. Oricum o spun pe propria raspundere ca si eu sunt baiat si acelasi lucru i l-am propus si prietenei mele si a acceptat dar eu am avut grija ca sa nu se intample nimic.

Multumesc inca odata de raspunsuri)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric DA.Dar si riscul este enorm.

| anonima3389 a răspuns:

Da,ei prefera fara pentru ca este placerea mai mare...si plus de asta unele prez sunt f stranse.

| guydo a răspuns:

Logic ca este adevarat( din pacate intr-un fel) incearca puneti o punga de neilon pe degete si atinge o pana, o sa simiti ceva? nu ceva asemanator i si treaba cu prezervativele

| marius101101 a răspuns:

DDDDDDAAAAA e mai multa placere pentru baiat dar pentru fata e un risc mai mare sa ramana insarcinata

| sexyvio a răspuns:

Categoric da

| bucataru23 a răspuns:

Fara echipamentul de protectie la pitic, senzatia e diferita e nult mai placut pentru amandurora..riscul enorm de a fii tineri parintiii,,,,