anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare, dragilor! Merita sa slabesti ca sa poti face sex asa cum vrei? Am vreo cateva kg in plus, cei drept nu multe, vizual nu deranjeaza, dar eu ma simt complexata, si am renuntat la un tip foarte fain, din cauza aceasta. Nu ma simteam bine in pielea mea si am refuzat sexul. Ce sa fac ca sa ma mentin motivata, asta daca nu cumva asta ar trebui sa fie cea mai mare motivatie!? Voi ce ati face in locul meu? Tin sa mentionez ca tipul arata foarte bine si e si foarte frumos, seamana mult cu Jamie Dornan, si ma intimideaza la capitolul asta.

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

El isi dorea sa fie cu tine, dar tu l-ai refuzat pentru ca esti complexata? Nu inteleg, de ce ai fi compexata si intimidata daca el te place asa cum esti.
Intrebi daca "merita sa slabesti ca sa poti face sex asa cum vrei". Nu prea-mi dau seama ce inseamna asta...adica, de ce nu ai putea sa faci sex asa cum vrei daca nu slabesti? Oricum, evident ca asta e o problema pentru tine, te afecteaza iti submineaza increderea si nu vad de ce nu faci ceva in privinta asta. Mergi la sala, fa cardio, fii atenta la dieta si usor usor rezultate vor aparea.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dacă nu ai făcut sex cu el de ce afirmi asta? De unde știi ca nu o sa faci sex cum vrei, de unde știi cum ii place lui, fa sex cu el

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca merita!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

L-ai refuzat fiindcă nu ești încă suficient de matură ca să accepți toate implicațiile și responsabilitățile unei relații și ai găsit ca scuză pentru tine însuți kg în plus.

| doctorandus a răspuns:

Mie nu-mi plac femeile slabe. Bine, nici batoze sa nu fie.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Problema ta e stima de sine, nu neapărat kg, asta a fost o scuză pentru tine ca să te minți că nu meriți atenție pozitivă. Probabil dacă nu erau kilogramele, alegeai alt aspect cu care să te scuzi. Sunt atâtea obeze care au supermulta încredere în ele, e o chestie de mentalitate, cum te vezi tu pe tine, cum vorbești tu cu tine, cum faci alegerile (te cerți când mănânci o ciocolata?) etc.

Eu în locul tău m-aș apuca de sport, dar nu cu motivația de a slăbi, ci în ideea ca are un efect bun asupra psihicului și asta ai tu nevoie să-ți întărești. Când zici "slăbit" te gândești la o perioada intensă, obositoare probabil, în care te cântărești ca o disperată, de aia nu ai motivație. Fă schimbări mici în așa fel încât să îți creezi un stil de viață cât de cât sănătos și o să te ajute și fizic, și psihic la un moment dat. Și fă-o pentru tine, nu pentru un tip. Scopul e să te simți tu bine cu tine, stăpână pe tine, și atunci nu o să-ți mai vină asemenea idei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ești prostuța rău.

| minime3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu esti mult mai prost, prin raspunsul pe care l-ai dat! Jale!

| anonim_4396 explică (pentru minime3):

Tu ești cea complexata ca ai câteva kg în plus nu eu, și ca din cauza asta nu poți face sex asa cum vrei! Halal motiv de a te justifica ca de fapt ești penibila și patetica! Ai complexități nemotivate, fă-ți un control la capusor ca ai probleme nu gluma! La tine neuronii care sunt prăjiți e problema nu kg. Acum ești și singura și dolofana happy

| secs69 a răspuns:

Daca faci mai mult sex slabesti asa ca nu trebuie sa te mai simti complexata