Orice fata se simte rau atunci cand un baiat spune ca arata trasnet si ca ar vrea sa eu traga(dar e doar gura de ei... asa ca sa nu-ti fie frica) acum restul problemei : baietii sunt rai in exterior dara odata cei cunosti iti dai seama ca sunt mai timizi si mai slabi decat fetele... ei folosesc acest limbaj urat doar pentru a ascunde frica si timiditatea.
incearca sa intri in vorba cu ei...incearca sa te interesezi despre lucruri care le plac(fotbal masini) si vorbestele respectuos (daca vrei sati vorbeasca si ei asa) si asa o sa vada ca esti o fata de gasca si nu vei mai auzi din gura lor nici o replica urata despre tine
acum mai ramane frica de barbati de pe strada... ei sunt o mare problema, stiu si eu, dar nu putem sa ramanem toata viata cu aceasta frica, incearca sa te acoperi cat mai mult cand iesi in oras, sa nu tipi sau sa vorbesti tare (pentru ca asta le atrge atentia) si daca ti se pare ca esti urmarita vreodata intra intr-un magazin (in care sa fie macar o femeie mai in varsta) sau du-te intr-un loc aglomeratSper ca te-am ajutat... si sper sa treci peste frica ta de baieti numai bine :* funda? plz
Incearca sa vorbesti cu un psiholog despre aceasta treaba.Nu trebuie sa iti fie teama neaparat dar ferestete pentru ca Romania asta este o tara de tot... si oamenii sunt din ce in ce mai rai si fara bun simt.Ar trebui sa iti iei telefonul peste tot cu tine in caz ca cineva se da la tine si tu nu doresti.Joacate dor cu colegii tai(scuze cacofonia) si prietenii foarte apropiati.Atunci cand vezi un strain care te urmareste incearca sa grabesti pasul sa ajungi intr-un loc aglomerat pentru ca sunt multi tampiti in tara asta! Incearca sa iti petreci timpul facand altceva in loc sa te duci pe afara.Stai la calculator, la televizor si nu te mai gandi la lucrurile acelea.Sa nu iti fie frica de baieti pentru ca sunt unii mult mai timizi ca tine de exemplu eu.Incearca sa fii mai amuzanta si o sa iti faci multi prieteni. Sper ca te-am ajutat.Salut!
Parerea mea este ca aceasta frica.in mare masura este normala.Iti este frica, ca nu cumva sa ai o experienta neplacuta cu baietii:sa suferi, sa plangi, sa fi ranita.Incearca sa te imprietenesti cu colegii de clasa(baieti), povesteste cu ei.ai sa vezi ca nu toti sunt asa "rai". Sper ca te-am ajutat.succes :*
Deci, inprimu rand nu trebuie sa ti fie frica de ei doar pentru ca sunt cativa nebuni si obsedati, da trebuie sa stii de care sa te feresti si de care nu, ar fi bine sa fi mai linistita in preajma lor, sa fi vesela nu crispata, sa incerci sa vorbesti cu ei chiar daca iti e mai greu la inceput, alegeti prietenii si nu te lasa pacalita sunt unii care se dau drept prieteni da nu vor decat sa-si bata joc de tine,
In momentul cand un baiat iti spune ca esti buna oarecum ia-o ca un compliment caci practic iti spune ca esti frumoasa. Tu trebuie sa te indragostesti sa cauti pe cineva care de fiecare data cand il vezi iti umple sufletul de bucurie si adevarul e ca intr-o relatie (cum a spus si anonim) trebuie sa ai putin curaj!
Sper sa-ti foloseasca raspunsul meu!
Nu te grabi sa-ti faci neaparat un prieten chiar daca acum e la moda de pe la gradisi ca sa te imprietenesti cu altii, vorba lu'anonim:curaj, carisma, vointa
Iti multumesc pentru fundita... sper ca vei reusi sa treci peste aceasta teama de sexul opus... din pacate orice fata trece prin asta, insa unele reusesc sa isi invinga teama usor, pe cand altele mai greu sunt sigura ca si tu vei reusi curand :*