Tu fugi de realitate intr-un fel.
Este imposibil ceea ce iti doresti tu.
Pana nu ai parte de o relatie scurta nu vei invata niciodata sa conduci o relatie pe termen lung, pana nu vei fi dezamagit nu vei cunoaste fericirea.Ca sa apreciezi binele trebuie sa dai si de greu.
Nu e asa simplu pe cat ne-am dori noi.
Sunt fete rationale cele atee,agnostice care sunt rationale ca tine,deschise la minte,foarte in rar asa fete in Romania, fetele nu sunt rationale majoritatea si emotionale adica se lasa lasate de sentimente, daca dau de un badboy fug la el si te lasa pe tine baiatul cuminte care ai crezuto ca prostu crezand in iubire si in ea, fi indiferent, nepasator, considerale o jucarie sexuala atat vb serios http://www.realitatea.net/......54198.html
Esti atat de rational incat ai uitat sa pui o amarata de intrebare. Nu-ti fie teama, poti intreba linistit, pastrand in acelasi timp misterul vietii pentru tine.
Cand ai sa gasesti fata respectiva, nu ai sa stii cum sa te porti cu ea pentru ca nu ai nici un fel de experienta cu fetele.
Adica,sunt fete de genul care vor ceva lung si de durata? matura si responsabila? Sau visrz eu.
Within? nu problema e alta daca poti intalni.Pana acum numai fete cu pretenti, dar habar nu au sa tina o discutie matura. Fetele pe care le-am cunoscut sunt false si pretind veea ce nu sunt.Si nu se cunosc bine.
Am citit crede-ma, am testat fete.Dar nu a fost nevoie sa le sarut.Am vazut mentalitati destule. Vreau ceva diferit si special.Cumine,rau sunt idei mu exista asa ceva.Doar ca daca tu vrei sa-i dai sensul respectiv.
Nu e adevarat.Eu vaf ce relatii false au majoritatea bazate pe ego, egoism, bani si putere.Multi in cupluri incearca sa controleze partenerul fiind ca devin gelosi.Dap stiu.Am iesit la intalnire dar fete prea imature. Daca nu poate fi o fata speciala.Atunci deg3aba.Cred si in relatia spirituala.Nu in doaraia sexuala a corpului.Alte pareri?
In viata poti invata si de la alti, iubirea nu e asa cum crezi, ganditi preaml mult.Inloc sa lasi energia sa curga. Fall in love.Trebuie sa ai incredere in corp.Respiratia,digestia si iubirea neconditionata nu vin din creier.Nu credeti tot ce vi se spune de societate.
Si nu tot ce e inposibil pentru tine, e si pentru mine.Invat de la alti.E adevarat eu nu am fost foarte copilaros. Adica copil.Viata m-a facut serios si responsabil.Da asta nu inseamna ca nu stiu sa ma bucur si sa ofer iubire neconditionata.
Dubo si tu crezi ca o fata deschisa va veni asa.Te prea chinui aici. Poate nu stiu, intr-o tara sau stat mai deschis unde oamenii sunt mai dezghetati.