| Alle12ab a întrebat:

Am o intrebare, eu cu prietenul meu o facem mereu neprotejat de un an de zile, nu a lasat in mine si nu s-a intamplat nimic, apoi a last dar mereu dupa ce mi se termina ciclul si nu am ramas, acum a lasat din nou cam la 14 zile dupa terminarea ciclului, daca pana acum nu s-a intamplat nimic, se poate sa fi ramas? happy

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca ciclul tau menstrual are mereu o lungime cuprinsa intre 27-30 de zile, atunci perioada fertila se termina dupa trecerea a 2 saptamani fata de PRIMA ZI a MENSTRUATIEI, cea care reprezinta de fapt si PRIMA ZI a NOULUI ciclu menstrual. Zilele de menstruatie probabil ca 4-5 sau 6 + cele 14 zile dupa terminarea MENSTRUATIEI (si NU a ciclului, fiindca ciclului tau inca NU s-a terminat, deoarece continua si in acest moment) reiese ca sperma a fost ejaculata in vagin la MULT timp DUPA producerea OVULATEI, adiaca dupa terminarea PERIOADEI FERTILE si drept urmarea formarea unei sarcini in asemenea conditii este/devine practic IMPOSIBILA. Daca pana in prezent a ejaculat sperma in vagin intotdeauna si in zilele a 9, 10, 11, 12, 13, 14 a ciclurilor menstruale anterioare, si nu s-a format niciodata osarcina inseamna ca unul dintre voi este steril si din acest motiv este inapt sa procreeze. O simpla spermograma poate elucida intreaga voastra dilema. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca erai in perioada fertila si el a ejaculat in tine, este posibil sa fi ramas gravida.

| Skiller1997 a răspuns:

Nu a ramas nimic, data viitoare fa protejat si nu o sa mai ai nicio grija.