De un an de zile. si pe mine m-ar stresa. mi-as schimba numarul si as avea mare grija cui i-l dau
Nikutzaaaa@ decat politia nu te poate ajuta nimeni. Si cum ai zis si to in caza de te ameninta atunci iti pot spune... dar iti sugerez sa nu ii minti ca este spre binele tau. Si care te suna si nu vorbeste cu siguranta este un admirator secret de al tau si mai tarziu o sa si vorbeasca... :-P~
Am patit eu dar doar o luna si ceva. apoi s-a terminat. oricum, nu are ce sa fie de la telefon deci.mai bine iti schimbai nr.parerea mea, dar dc nu apelezi al operatorul tau de telefonie mobila? am auzit(cel putin la Orange) ca pot gasi oricue nr ascuns.dar daca esti la abonament
Sunt de acord Cu Lisadream ascult-o! Pe mine din când in când mă suna cine sau poate mai mulți da de vreo 3-4 ori!
Dar cine te pune sa raspunzi la toti prostii care te suna? de un an de zile ai raspuns mereu si ai mai si lasat aprins cate 2`3 ore, zici tu.Sincer pe mine m`ar stresa rau de tot treaba asta.ok inteleg sa sune o zi doua sau o saptamana dar nu 1 an.Asta`i disperare.Nu inteleg dc nu ti-ai schimbat pana acum numarul de telefon. Daca te mai suna cu privat sa nu mai raspunzi lasi sa sune de 1000 de ori pana se plictiseste.Si schimba`ti nr de telefon urgent, iar apoi ai grija cui i`l dai.doar persoanele apropiate cu care vorbesti des si cate te intereseaza, merita in primul rand sa aiba numarul tau.
Probabil este un fost prieten care a ramas blocat cu tine in minte sau care pur si simplu face misto de tine. poti merge cu incredere la politie pentru a`ti pune telefonul sub urmarire deoarece este posibil ca pe mai tarziu respectivul/respectiva sa nu se limiteze doar la a da apeluri cu nr ascuns.
Sau ai mai putea sa iti schimbi numarul de telefon si sa nu mai dai numarul oricui, eu de exemplu cand imi sun amicii ii sun cu nr ascuns pentru ca si eu am fost nevoit sa`mi schimb numarul de telefon.
Nicoleta_Roata_1970 întreabă: