Las-o nu o mai baga in seama asa am patit si eu cu o fata si neam tot impacat si despartit si iarasi imapac si tot asa am facut de vreo 5-6 ori si ultima data ne-am despartit de un an si ceva si nu mai vb de loc si ea in tot timpu asta se uita la mine in ore si imi ziceau colegi si colegele ca se uita la mine, dar mie nu imi pasa si asa trebuie sa faci si u, daca vreti sa fiti prieteni bine daca nu las-o si nu mai vb cu ea
Ba din ce spui tu aia pare cam schimbatoare si cam micinoasa daca ea zice ca te place propune-i tu sa fie numai cu tine si sa nu va ma certati din toate motivele prostesti.Zii ca daca ii placea cat de putin de tine nu mai statea cu atatia si steatea doar cu tine.
Scze dar e o parasuta.nu o mai lua in seama.gandeste'te ca a fost cu toata sc.iti vine bine? gasesteti o fata cumintee
Stiu ca mai sunt fete pe lumea asta,problema e ca nu pot sa o uit... ultima oara cand i-am zis ca vreau sa fim mai mult decat prieteni,a zis ca mai bine nu suferim acum si sa o lasat pentru viitor. Oricum incep sa ma indoiesc ca m-a placut vreodata sau ca m-a iubit. Recunosc ca am facut si eu multe greseli,dar sunt si eu om si mai gresesc. De aia vreau sa o uit,dar nu pot oricat de mult as vrea si as incerca,plus ca atunci cand aproape am uitat-o,la scoala a inceput iar sa se dea la mine, sa ma bage in seama, si apoi iar imi aduceam aminte de trecut si de ea si iar sufeream ca dracu. Deci nu stiu ce sa fac Oricum intre mine si ea nu a fost o relatie reala.mai mult virtuala...in realitate nu vroia nimic dar pe mess vroia,n-am inteles niciodata, ca daca nu ma placea mai bine ma lasa in pace si pe mess, asta ar fi singuru motiv pentru care nu vroia in realitate cred.
Mai sunt fete.asa mi s-a intamplat si mie cu un baiat.nu stiu e greu sa o uiti daca chiar o iubesti dar poti sa gasesti alta gata sau pur si simplu nu te mai gandi la ea. mie mi-a luat 3 luni sa nu ma mai gandesc la el. nu prea ai solutii
Daca nu o bagi in seama nu cred ca vei mai suferi
dai ignor si nu o mai bagi in lista si daca se roaga in genunchi de tine sa o bagi iar in lista de mess
si daca incearca sa se inpace iar cu tine ii zici ca ii o javra si gata
mult succes