| BruneTTe a întrebat:

Am o intrebare in legatura cu anticonceptionalele [ mai exact Jeanine ]. Le-a folosit careva? Ma intereseaza daca v-ati ingrasat sau nu din cauza lor. Si mai ceva... anticonceptionalele [ astea, dar si in general] te pot face sa te dezvolti aiurea? [ aici ma refer la latirea soldurilor etc ]. A, si mentionez ca anticonceptionalele am de gand sa le iau [ la recomandarea medicului ] nu pentru protectie impotriva sarcinii ci pentru unele probleme ale tenului. Multumesc!

4 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Am înţeles că anticoncepţionalele Jeanine te îngrasă şi ţi se face rău de la ele. Cumnata mea a avut prescrise aceste anticoncepţionale de la doctor şi i-a fost rău. şi a cerut să i se dea altele.

Multe persoane spun că acestea sunt foarte proaste mai bine ia altceva.

Şi dacă nu le iei pentru sarcină. mai bine lua! mai târziu poţi avea probleme.

FantaSZy.

| cineva_4576 a răspuns:

Pai, anticonceptionalele sunt de mai multe feluri (mai slabe sau mai puternice) si tocmai de aceea inainte ca un doctor sa ti le recomande pe unele anume trebuie sa te trimita sa faci un set de analize ca sa stie ce este bun pentru tine.
Din cate stiu eu nu latesc soldurile, iau si eu "Yaz", ar putea aduce aparitia celulitei si probabil din cauza schimbarii hormonale pe care o aduc sa iti dea o pofta mai mare de mancare.
Ca sa fii mai sigura poti consulta un al 2 lea doctor.
Dar daca acesta nu te-a pus sa faci analizele ar trebui sa mergi si la al 2 lea, si mai ales ca sunt pentru niste probleme ale tenului.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt bune...

| r0xaa a răspuns:

Ai luat in final aceste ac? si mie mi le a recomandat medicul cand imi vine menstruatia trebuie sa incep sa le iau.cum ti se par?