Si eu consider ca durerea apare in momentul in care se produce atingerea glandului penian (capul penisului) de suprafata colului uterin care este foarte sensibil in cazul tau, asa cum a presupus si ti-a transmis @mihai69. Multa sanatate!
Mă tem că senzația neplăcută este pentru că în timpul sexului te atinge pe colul uterin.
Probabil simți asta când intră mai profund. Dacă e așa, caută o poziție în care să nu poată pătrunde cu tot organul în tine.
Durerea de care vorbesti este posibila fie din cauza prezervativului, fie din cauza dimensiunii prea mari a penisului.
Hmmm nu cred ca e de la asta
Draga mea, sa stii ca si eu am patit asa ceva.Ba chiar iubitul meu simtea ca atinge ceva acolo si ma durea si in burta.La o simpla ecografie am aflat ca este vorba despre un chist ovarian de 5 cm.Nu te speria! Daca mai tot timpul simti asta ar fi bine sa mergi la doctor.La mine cand ma uitam atent la burta se si vedea ca in partea stanga sunt mai umflata.
Am facut acum cateva luni ecografie si nu a fost gasit niciun chist ovarian. Totusi de mica am gaze intestinale. Oare poate sa fie acesta o posibila cauza?
Nu stiu daca mi s-a postat primul raspuns asa ca voi mai spune o data. Am facut o ecografie acum cateva luni, iar doctora mi-a zis ca am un chist, apoi a zis ca nu este chist ci doar gaze intestinale. De mica am aceste gaze. Oare poate fi si asta o cauza a durerii?
Nu stiu ce sa spun. Poate ca unele dintre noi avem aceste dureri.Eu inca le am si problema cu gazele o am si eu de cand ma stiu...Ai inceput curand viata sexuala? Poate fi si asta motivul...sau o penetrare prea adanca.Pe mine si acum ma doare foarte tare(mai ales daca nu sunt uda sau daca o fac doar asa ca sa fie? )dar de cate ori am mers la medicul ginecolog si am spus problema asta(am fost la vreo 3 medici) mi s-a spus ca n-am nimic