| Mihai3774828 a întrebat:

Am o intrebare in legatura cu o fata, am nevoie de ajutor ca niciodata. Am intalnit o fata, perfecta din orice punct de vedere. Cand zambeste ma face sa zambesc, cand rade mi se topesc genunchii. Am mai intalnit fete, dar pe niciuna ca ea. Stiu ca si ea ma place, si am fost la a 2 a intalnire dupa o luna, deoarece ambii studiam in strainatate. Am luat trenul 6 ore ca sa merg la ea(cat timp era in vacanta in Ro), si cred ca a apreciat asta. Niciodata nu am reusit sa stau atat de mult de vorba cu cineva, si nici sa nu simt orele trecute.
Mi-a dat si ea mesaj dupa intalnire, si mi-a spus acelasi lucru. Problema este ca si inainte, si acum, raspunde destul de greu la mesaje, dar mereu raspunde cu interes si pasiune. La sfarsit de intalnire ploua, si mi-am dat jos geaca ca sa o pun pe ea, dupa aceea m-a imbratisat zambind si mi-a multumit. Nu pot decat sa ma gandesc la acel moment nonstop. Niciodata nu am fost asa de fericit.
Ma gandeam sa o intreb daca ar vrea sa ne auzim cu video, ca sa pot sa o intreb daca suntem pe aceeasi pagina, si sa imi exprim sentimentele fata de ea. Vreau sa stiu daca si ea se simte la fel. Nu stiu daca sa fac asta sau pur si simplu sa "astept", sau ce sa fac ca sa comunicam mai bine. Si la intalnire a mentionat ca ar vrea sa vina in tara unde studiez, in vizita, a batut un apropo. Eu as fi dispus sa fac orice pentru ea. Ce credeti? Ce sa fac? Capul meu este in 100 de directii. Ma gandeam sa ii trimit flori prin o companie din tara ei, sau sa fac ceva dragut, chiar nu stiu. Eu pot sa fac chestia asta sa functioneze, dar nu sunt sigur unde este ea cu capul. Daca va mai trebuie detalii va rog mult sa imi spuneti ca sa intelegeti. Multumesc mult de tot, apreciez enorm!

9 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Pai ok, ati fost la 2 intalniri si nu ati stabilit nimic, se vede cat de mult iti place dar trebuie sa ii spui ce simti, bine era sa ii spui la a 2 a intalnire fata in fata, acum e perioada critica, sunteti la inceput, sentimentele sunt puternice, ia legatura cu ea si stabiliti cand puteti vorbi pe video, iti raspunde la mesaje, reactile sunt pozitive, v-ati inteles super, bate fierul cat e cald, nu mai astepta, cele mai mari sanse le ai la inceputul relationarii cu ea cand sentimentele sunt puternice, nu mai pierde zile vorbind prin mesaje fara sa ii spui nimic.

| Mihai3774828 explică (pentru MarianWLF):

Am inteles, o sa o intreb daca putem sa ne auzim la un telefon astazi mai pe seara. Stiu ca ar fi trebuit sa spun mai multe la intalnire, si ca probabil ar fi trebuit sa imi prind curajul sa o pup la sfarsit. Ma gandesc la o gramada de chestii la care as fi putut sa le fac mai bine. Dar o sa ii spun tot ce am pe inima sa vad unde stam. Multumesc mult pentru raspuns. Ai idee cum sa o intreb sa ne vedem pe apel video?

| MarianWLF a răspuns (pentru Mihai3774828):

O intrebi pur si simplu, nu trebuie sa faci vreun joculet, "buna, ce zici vrei sa ne auzim pe video deseara pe la 21, mi-e dor sa te vad ", fara presiune gen "vreau sa stam de vorba", nu suna bine nu? Fi relaxat.

| Mihai3774828 explică (pentru MarianWLF):

Am inteles. I-am dat mesaj acum, vedem ce se intampla mai departe. Multumesc muult

| MarianWLF a răspuns (pentru Mihai3774828):

Iti tin pumniiwinking

Răspuns utilizator avertizat
| FreddieM a răspuns:

Când spui ca ai face orice pentru ea, include chiar sa reîncepi/continui studiile în tara unde ea se afla?
Cheers

| everything29 a răspuns:

Persoana o vei cunoastea cum si cat trebuie doar cand vei fi cu ea o perioada mai lunga. Lupta pentru tine ca sa ajungi la ea. Nu lupta pentru ea.

| Mihai3774828 explică:

As vrea sa incep sa vorbesc cu ea pe video, dar nici nu stiu cum sa o intreb fara sa par "prea disperat". Mi-am lasat tot ego-ul pentru aceasta fata, ceva ce nu am mai facut niciodata inainte. Orice parere/idee este bine venita.