Pai ok, ati fost la 2 intalniri si nu ati stabilit nimic, se vede cat de mult iti place dar trebuie sa ii spui ce simti, bine era sa ii spui la a 2 a intalnire fata in fata, acum e perioada critica, sunteti la inceput, sentimentele sunt puternice, ia legatura cu ea si stabiliti cand puteti vorbi pe video, iti raspunde la mesaje, reactile sunt pozitive, v-ati inteles super, bate fierul cat e cald, nu mai astepta, cele mai mari sanse le ai la inceputul relationarii cu ea cand sentimentele sunt puternice, nu mai pierde zile vorbind prin mesaje fara sa ii spui nimic.
Am inteles, o sa o intreb daca putem sa ne auzim la un telefon astazi mai pe seara. Stiu ca ar fi trebuit sa spun mai multe la intalnire, si ca probabil ar fi trebuit sa imi prind curajul sa o pup la sfarsit. Ma gandesc la o gramada de chestii la care as fi putut sa le fac mai bine. Dar o sa ii spun tot ce am pe inima sa vad unde stam. Multumesc mult pentru raspuns. Ai idee cum sa o intreb sa ne vedem pe apel video?
O intrebi pur si simplu, nu trebuie sa faci vreun joculet, "buna, ce zici vrei sa ne auzim pe video deseara pe la 21, mi-e dor sa te vad ", fara presiune gen "vreau sa stam de vorba", nu suna bine nu? Fi relaxat.
Am inteles. I-am dat mesaj acum, vedem ce se intampla mai departe. Multumesc muult
Iti tin pumnii
Când spui ca ai face orice pentru ea, include chiar sa reîncepi/continui studiile în tara unde ea se afla?
Cheers
Persoana o vei cunoastea cum si cat trebuie doar cand vei fi cu ea o perioada mai lunga. Lupta pentru tine ca sa ajungi la ea. Nu lupta pentru ea.
As vrea sa incep sa vorbesc cu ea pe video, dar nici nu stiu cum sa o intreb fara sa par "prea disperat". Mi-am lasat tot ego-ul pentru aceasta fata, ceva ce nu am mai facut niciodata inainte. Orice parere/idee este bine venita.
Belingot întreabă: