| AdaIoana18 a întrebat:

Am o intrebare in special pentru fete : ce parere aveti despre baietii care vor sa devina medici? Mie una imi plac prietenul vrea sa fie medic chirurg plastician. Voua va plac? Pupici!

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Bravo lor, sa-ti ajuti semenii nu e asa usor cum pare, trebuie sa ai multa vointa si un caracter deosebit.

| Arthur a răspuns:

Mie nu-mi plac, prietena mea e ginecolog.rolling on the floor

| User a răspuns:

Da' despre baietii care vor sa devina gunoieri ce parere ai?thinking Amu' zi sincer...

| xibalba a răspuns:

Pai bravo lor, dar nu ii admir doar pe ei, admir toti oamenii care au ambitia sa faca orice pentru a`si vedea visul realitate. Si aici intra oameni din toate domeniile, nu numai medicina.

| hamsterx a răspuns:

Inseamna ca sunt foarte ambitiosi si asta e un lucru bun.inseamna ca au simtul ajutorului foarte dezvoltat, ca sa zic asa, plus ca este foarte greu iar cine reuseste sa devina medic inseamna ca il duce capul cu adevarat. e o meserie de succes! big grin te pup:*

| Andreeagen a răspuns:

Bravo lui. ce parere sa am e o meserie printre multe altele...
Tie nu iti ramane decat sa il incurajezi si sa il sprijini.

Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai prieten? Nu te supara, cati ani ai? Nu va mai inteleg...:-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo, inseamna ca o sa fii tanara mult timp de acum inainte laughing

| rose17 a răspuns:

Eu nu am nimic impotriva. Cu atat mai bine...la nevoie ai pe cineva de incredere care sa te ajute. Si in plus e o profesie frumoasa si interesanta... Parerea mea. kiss :*:*:*:*

Întrebări similare