| fofinha a întrebat:

Am o intrebare la care as avea nevoie de opinia voastra.Intr o relatie stabila vi se pare normal sa faceti sex oral?

Răspuns Câştigător
| Nolkyz a răspuns:

Daca e reciproc e ok, altfel nu laughing in my case

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu sunt de acord cu devierile de comportament, indiferent despre ce vorbim.
Părerea mea și nu am nevoie de comentariile celorlați.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Se pare ca e ceva normal daca iti doresti lucru asta

| YqLmX a răspuns:

Mie sincer,nu mi-ar placea,sa fac sex oral sau sa mi se fac, e chiar scarbos, acum mna gusturile nu se discuta.

| Nolkyz a răspuns:

Ce conteaza daca noua ni se pare normal sau nu? pentru tine cum e?

| fofinha explică (pentru Nolkyz):

Mie mi se pare putin exagerat dar cum majoritatea persoanelor in special barbatii spun ca este ceva normal am vrut sa vad mai multe opinii. sunt curioasa de felwinking...

| mentorul a răspuns (pentru Nolkyz):

Da, este normal, toate femeile o fac, putine recunosc

| Nolkyz a răspuns (pentru mentorul):

Sigur, iar cele care nu au facut pana acum nu au gasit persoana potrivita laughing

| Legiuitoarea a răspuns (pentru fofinha):

Bună.
Bărbații vor nu numai oral, vor și anal.
În concluzie, o femeie să se respecte că nu este marioneta bărbatului!
Pa, pa.

| Nolkyz a răspuns (pentru fofinha):

Daca e reciproc e ok, altfel nu laughing in my case

| Leonard23 a răspuns:

Din punct de vedere sexual este normal tot ce se intampla intre tine si partener.Voi stabiliti regurile, foarte multa lume o face si putin recunosc, deci nu este o rusine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din câte am înteles eu (mi-ai raspuns la ultima întrebare), tu ai 17 ani! deci ești minoră; de aceea te rog să nu mai pui astfel de întrebări și să-ti aduci aminte că ai de învățat si că trebuie să dai și bac-ul,ceea ce înseamnă că trebuie să te concentrezi la examenele care te așteaptă! ok? să-ți fie rușine domnișoara!(bine,sper că ai înteles că am spus toate astea ca în cazul în care ne controlează cineva pe aici să vadă că noi,ăstia mai maturi,ne facem datoria și suntem cu ochii pe voi,și nu vă lăsam să faceti mai stiu eu ce prostii pe aici! bun; întrebarea e interesantă și ia-tă și răspunsul meu:în primul rând sex oral e una iar sex normal e alta,deci nu poți spune sexul oral e normal? pentru ca nu e; dupa regulament; dar,in fine,era mai mult o glumă,ca să te destinzi un pic,după ce,mai devreme,a trebuit să suporti scena aia in care *ți-am făcut morală*; ok; să trecem la subiect:faza cu sexul e după cum are fiecare nebunia aia in cap când, deci, se trezește monstrul din el; partea proastă e că nu o au toți! e exact ca la șoferi:unii au boala vitezei, iar alții se târâie pe banda 1 cu 55 la oră; ca sa nu mai pomenesc de ăia care merg pe jos pe lângă biciclete,sau doamne ferește!,ăilalții care au placerea să parcheze cu spatele; intelegi tu; bun,eu zic așa:într-un cuplu,dacă ei se iubesc și sunt vitezomani e absolut normal să facă ce vor ei,iar asta nu are nimic de a face cu aia de se cheamă *deviere de comportament*; e normal,oameni buni,ce nu-nțelegeți? dacă fată tremură toată când îl vede,si nu mai poate de dragul lui,o face cu toată plăcerea și din toată inima! iar invers-pentru că trebuie și invers,altfel n-ar mai fi femeia egală cu bărbatul-deci invers s-ar cam întâmpla aceeași chestie; in sensul că el o iubește mult,vrea să-i ofere un orgasm pe cinste,și cum ea mai e și bunăciune,lui îi vine atunci,in mod *normal* nebunia aia,de a-i *bea apă din păsărica ei*-mă scuzați de expresie! deci asta e; iar dacă e să se facă mâine alegeri,în care să votăm sexul oral ca fiind normal-adică să iasă președinte, și deci ăla clasicul-ca sa nu ma repet- să treacă pe locul 2, un fel de șef de guvern cum e Boc, atunci eu, unul, mă scol la 5 dimineața si-am plecat la votare! acum chiar am incheiat!); deci te rog frumos! da? nu ai teme de făcut?

| fofinha explică (pentru anonim_4396):

Chiar asa ce naibi caut pe aici! in loc sa invat ca maine am test stau si ma gandesc la toate prostiile. sa stii ca ai dreptate.ah si multumesc pentru morala, mi-a prins bine. despre soferi nici nu vreau sa vorbesc cred ca nu-mi puteai da un exemplu mai bun.