| UnknownHuman a întrebat:

Am o intrebare la care nu pot gasi raspunsul.
Cu cateva zile in urma, eram in clasa si in timpul orei vorbeam cu fata din spatele meu ( pe care o plac si nu stiu daca ea ma place; nu dau nume asa ca o s-o numim "A" ca sa va fie mai simplu sa intelegeti ) si deodata o alta fata ( o numim "B" ) m-a intrebat cu voce tare ( mai mult a tipat tocmai din ultima banca ) daca o plac pe "A"...
Atunci m-am panicat putin ca in momentul acela "A" si putin mai mult de un sfert din clasa se uita la mine si nu stiam ce sa zic asa ca am incercat sa glumesc si am zis "Nu stiu! Nu stiu d'astea!" (stiu ca n-a fost cel mai bun plan da' nu mi-a venit ceva mai bun in minte in acel moment)... Dupa ce am zis aceasta "replica geniala", "A" s-a intors spre acea fata si a spus " Termina si tu, atunci eram mai mici. "
Intrebarea mea este daca "A" ma place sau nu. Mie imi este greu sa-mi dau seama daca ea ma place sau nu, nu stiu daca este draguta cu mine pentru ca ma considera amic sau ma place...
Lasati un comentariu daca voi credeti ca ma place sau nu si va rog sa argumentati raspunsul.
P. S. Avem cam aceiasi varsta, nu este o diferenta mai mare de o luna.

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

E atat de greu sa o intrebi direct si intre 4 ochi, fara glume stupide in fata intregii clase? Care-i cel mai rau lucru care se poate intampla? Poate eventual sa zica "nu", dar vei scapa macar de incertitudini. Dar daca nu spune "nu"... te vei felicita ca nu ai mai pierdut timpul si e posibil sa ai chiar cu cine sa te pupi la miezul noptii de revelionul 2012.winking

3 răspunsuri:
| happysmile a răspuns:

Ma bucur ca ti-ai gasit o fata care nu e cu mult mai mica decat tine. Pe de alta parte persoana,, B" mi se pare o nesimtita! si nu-nteleg faza cu,, termina! atunci eram mici"! dar daca cumva ati fost impreuna cand erati mici sau macar ea te-a placut atunci e posibil sa te mai placa si acum. Daca te-a deranjat ce a zis sa stii ca ar fi facut-o doar ca sa te apare si ca ceilalti sa nu-si bata joc de tine ca o placi. Ai incredere in tine si incearca sa o cuceresti. Poate face pe inabordabila asa ca nu te da batut din prima.winking Succes si sper sa aveti o relatie in viitor. big grin

| alesia29 a răspuns:

Nu stiu... poate te place, poate nu
tu cu "B" sunteti prieteni?
roag`o sa o intrebe pe "A' acelasi lucru care te-a intrebat pe tine
dar sa fie singure
aa, si din monemt ce tu ai zis replica cu "nu stiu" eu cred ca ai facut un mic prim pas

| ExTrEmBoY a răspuns:

Eu zic ca "A" te place dar cel mai bine intreab-o chiar tu
asta este parerea mea acum tu faci ce vreiwinking