A mai fost de 3789472389473298 ori întrebarea asta.
În fine... la 14 ani şi jumătate.
Mi se pare amuzant modul in care ai pus intrebarea "v-ati pierdut virginitatea" de parca ar fi un breloc la chei sau o jucarie, deci intrebarea era, (6 cai): la ce varsta ne-am inceput viata sexuala sau la ce varsta a incetat pentru tine abstinenta, sau hai sa pune o intrebare care exprima acelasi lucrur dar intr-un mod crestin: la ce varsta ai apucat-o pe drumul spre Locuinta Mortilor eu la 17 ani o singura data cu o singura fata si mi-a fost destul sa inteleg care e diferenta in a face sex sau a face dragoste (initial am facut sex) si am decis ca dragoste sa fac doar cu sotia mea. spor in decizi bune
Inca nu mi-am inceput viata sexuala, desi am 21 ani... Nu stiu de ce am pierdut timpul, nu stiu ce mai astept... pfff poate am prea mari asteptari de la o fata, poate o vreau pe ea cea cu suflet de aur, cea cu inima blanda, cea care nu ma face sa plang, etc. Sunt tare pretentios, nu-i asa?
La aproape 17 ani si sunt tot cu acelasi baiat (am 20 aproape acum)
practic voiam in "noaptea nuntii" adica m mult mama dar asa a fost sa fie
VIATA TREBUIE TRAITA!:p
Păi am 17 ani si o luna si inca nu mi-am pierdut-o...nu stiu ...cred ca si eu sunt tare pretentioasa. Asta e, am timp o viata intreaga de sex.
crusssriss întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: