Multi spun ca nu va mai fi ca inainte, in sensul ca nu vor fi momentele acelea la fel de frumoase, ca totusi, ceva s-a schimbat si a lasat urme in relatia voastra. Intradevar asta se intampla de multe ori in asemenea despartiri si impacari.
Dar eu sunt de parere ca se poate intampla si altfel, sa nu fie ca inainte, ci mai frumos. Sa va da-ti seama de ceea ce a-ti facut, ca a-ti suferit si vreti sa exploatati si sa pretuiti la maxim momentele petrecute impreuna. Eu cel putin asta va doresc.
Succes!
Cel mai bine este sa reflectezi un pic la povestea asta. De ce ati ajuns in stadiul in care sunteti azi, de ce ai mai vrea sau nu sa fiti impreuna si daca tu chiar crezi ca merita sa reluati relatia. Raspunsul il ai deja trebuie doar sa-l constientizezi.
Nu, nu va mai fi deloc ca inainte. orice ai face.chiar daca se inchide rana, cicatrici raman, sa stii.
dar, vezi tu, viata-i frumoasa, traieste asa cum vrei si nu lasa absolut nimic sa te intristeze!
succes!
Din pc meu de vedere daca as fi in locul tau eu nu as mai fi ca inainte adica cum el iti vorbeste asa si pe urma sa fie totul ca inainte? sincer dupa 2 luni sa faca asa pai mai incolo? si orkm dupa o despartire mereu se schimba ceva si ceva la voi s-a rupt si daca va impacati iti va fi mai greu mai tarziu sa va despartiti...am facut si eu ceva de genu acu vreo 5 luni dupa doar 3 luni de rel cu fostul a fost o cearta si mia vorbit destul de najpa la tel"hai ca am treaba pa" sau"daca nu ma crezi sa fii sanatoasa vb mai incolo pa"si chestii de astea si am zis ca lasa ca ne impacam si il iert.si el si-a dat seama ce a facut si sa purtat frt frt frt frumos pe urma dar in mine ceva se rupsese totusi si nu puteam sa uit ca a putut face chestia aia.gandeste-te la tine mai intai POTI UITA CUM TIA VB SI KM SA COMPORTAT? ca nu are rost sa te inmpaci cu el sperand sa fie totul bine AI SAL IUB S MAI MULT SI ITI VA FI SI MAI GREU
Poate sa fie foarte bine la fel ca inainte.Desi niciodata nimic nu e la fel in nici o relatie, exceptand aparentele. Oamenii insa tin mortis la ele, asa ca vor sa pastreze totul ca in prima zi si intretin atmosfera artificiala.In mod normal in ultima zi totul e mai frumos si mai profund decat in prima zi. Daca nu e asa inseamna ca nu e nimic.Si e plictisitor cand totul e la fel si (repet) nici nu poate fi.Cu timpul doi oameni se cunosc mai bine si relatia evolueaza.Asa e si in viata. Daca nu ar fi asa ne-am opri in clasa a-I-a.
In plus multe lucruri, care par de neacceptat, fac ca relatia sa ajunga pe trepte mai inalte daca treci peste ele, pentru ca persoana care a "gresit" o sa se simta mai apropiata si o sa aiba incredere mai mare.
Daca nu poti sa uiti, inseamna ca nu poti sa ierti. Daca nu poti sa ierti, inseamna ca nu poti sa iubesti.Nimic nu e datorat, totul se castiga.