| Ang a întrebat:

Am o intrebare, m.am culcat cu prietenul meu si am facut. o cu prezervativ dar el nu si. a dat drumu in mine, si acum am simptome gen ma dor sanii, am pofta mare de mancare simptome care ar da de inteles ca sunt insarcinata, poate sunt absurda dar imi e teama mi se pare cam imposibil sa raman in felul asta, voi ce spuneti? multumesc

14 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Totul e in capul tau.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti sigura ca a avut prezervativ? si ca nu l-a scos in timpul actului? uite-asa credeti voi ca tot ce zboara se mananca, si -si bat joc de voi toti cocalarii.

| Crisu a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta o data! Pofta exagerata de mancare apare dupa cateva saptamani, nu dupa 2-3 zile. Daca vrei sa fi sigura, du-te si fa un test de sarcina!

| ioana16 a răspuns:

Cred ca trebuie sa-ti vina big grin fa un test ca sa te simti mai linistita

| kitty_2952 a răspuns:

Stai linistita ca nu cred ca esti insarcinata ca ati facut-o protejat dar daca vrei sa te convingi fa-ti un test de sarcina, dar exista foarte foarte mici sanse sa ramai ca ati focuto protejathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti absurda. happy chiar este imposibil sa ramai asa laughing stai fata linistita happy

| Yoana a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina cel mai bine. si vei afla kiss

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Imposibil nu este, dar riscul este atat de mic incat practic poate fi ignorat. Semnele pe care le citezi tu nu sunt obligatoriu de sarcina, mai mult de sindrom premenstrual.

| aditimus a răspuns:

La cate raspunsuri ai, sunt multi care abia asteapta sa te aibe, nu esti gravida dar nici mult nu mai ai

| ELLSSA a răspuns:

Posibil ca prezervativul sa fi fost spart.Rog ca inainte de folosire sa verificati daca punguta in care sta sa fie umflata asa...

| danaiubitzik2006 a răspuns:

Stai linistita, totul este in regula.

Răspuns utilizator avertizat
| thereforyou a răspuns:

Sansa de a ramane insarcinata e egala cu sansa mea de a castiga la loto premiul cel mare de 3 ori consecutiv.