La cum vad lucrurile nu ai de pierdut nimic, trebuie sa treci la treaba sa exploatezi cat mai mult posibilitatile, daca fata te vrea e urat sa refuzi si iar zic daca nu o faci o sa regreti toata viata, un barbat regreta intotdeauna femeile pe care putea sa le aiba si nu a trecut la actiune sau nu a incercat, decat cele pe care le-a avut si care lau parasit sa zic asa.
Ias raspunde avansului in acelasi fel.
As sarutao si eu pasional iar apoi vedeam unde se va ajunge.
Daca chiar imi place de fata sigur o sa imi placa. Dar eu personal nu m-as simti atat de bine."Datoria barbatului este de a incerca iar a femeii este de a alege ce i se potriveste". Normal ar fi ca el sa incerca nu ca tu sa faci totul pentru el. Dar daca tie iti plac astia mai blegi, este alegerea ta."Femeile pot suporta un barbat prost dar nicidecum unul bleg". Daca as fi fata nici nu m-as uita la el. Daca stiu ca ma place si nu a avut tupeu sa imi zica sau sa ma invite undeva... m-as plictisi sa fiu eu cea care initiaza totul.
Dar se pare ca timpurile se schimba si mai nou fetele fac primul pas.
P. S. nu mi-ar place ca o fata sa se arunce in bratele mele. Mie imi place "vanatoarea", imi place acel "tangou" dintre doua persoane.
Dar asa sunt eu.
Bafta.
@kylexy Nu cred ca l-am analizat pe baiat ci toata situatia. A fost opinia mea personala.De judecat nu judec pe nimeni ca nu am niciun drept dar o opinie in concordanta cu situatia povestita pot sa imi dau.
Lol klepto poate baiatul e timid nu ai de unde sa stii si nu cred ca ai nici un drept sa il judeci nici macar nu il cunosti poate saracul baiat e timid nu ai de unde sa stii
As fi foarte suprins, ca n-ai de unde sa te astepti. Daca si mi-e imi place fata pai voi bucuros, si fericiT. Daca nu imi place no sa ii trag vreo palma?! asta e m-a sarutat, m-a sarutat, cam asta e