| Anablondyi a întrebat:

AM o intrebare mai ciudata la voi straight face azi cand iesisem de la scoala (eu sunt a 10`a ) l`am vazut pe un baiat care avea niste flori in mana si ca sa produc o gluma i-am zis"multumesc mult ca te`ai gandit la mine si ca mi-ai adus flori" la care el zice "bah mai duten morti matii!" el era a 8`a! CUm isi permite sa imi spuna mie asa ceva (ma gandeam eu ) dar nu i-am facut nimic si imi pare foarte rau ca nu i-am facut nimic pentru ca asa oricne mai mic cu nu stiu cati ani ndecat mine ma poate injura straight facestraight facesi eu nu accept asta dar nici nu am curaj sa ripostez! ce credeti ca ar trebui sa fac sa nu mai fiu lasa in fata lor (ianfara dde faza sa nul bag in seama )vreau sa ii demonstrez ca cu mine nu e de gluma!@

Răspuns Câştigător
| Twp3w a răspuns:

Trebuia sa ii comentezi si tu, sa ii fi spus in fata : Ma mucos mik ce esti vezi cum vorbesti ca eu sunt mai mare decat tine si s-ar putea sa-ti lipesc una...La al doilea conflict chiar ti-o iei... Si asa nu cred ca ar mai fi comentat ell nu trebuia sa te lasi calcata de bighitzoi laughing! Sau daca nu, nici tu nu trebuia sa te bagi in seama cu el daca stiai ca ii asa prost nu trebuia sa ii zici chestia aia poate el nu stie de gluma laughing In fine cum ziceam asa sa faciii daca iti mai comenteaza careva tu sa ai ultimu cuvant mai cu tupeu :*:*:* funda?

13 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E vina ta ca te bagi in seama cu toti nesimtitii.

| TitiDrLove a răspuns:

Sa incerci sa devii importanta pentru toata lumea happy

| Niros19 a răspuns:

Trebuie sa ripostezi altfel aia o sa zica ca nu faci nimic si o sa te calce in picioare dar asa o sa prinda de frica asa am facut eu nici eu nu suport sa fiu injurat sau jignit deci mult noroc

| Saburo a răspuns:

Pai e posibil ca el sa fi interpretat acea gluma a ta altfel raised eyebrows e posibil sa fi crezut ca-l iei la misto pentru ca te-ai legat de faptul ca el are flori... florile nu erau pentru tine ci pentru altcineva. Desigur ca si ala a fost nesimtit dar nu se ajungea pana acolo daca tu ti-ai fi vazut linistita de treaba si l-ai fi ignorat loser din moment ce nu-l cunosteai era treaba lui pentru cine erau acele flori. Unii nu stiu de gluma oricat de nevinovata ar fi ea. Sau obisnuiesti sa faci in general astfel de "glume" si cu altii pe care nu-i cunosti dar daca observi ceva la ei imediat te bagi aiurea in seama? waiting
Pai in cazul asta nici tu nu procedezi bine. Inteleg ca ai simtul umorului dar faci astfel de "glume" cu cineva pe care-l cunosti. Nu te iei aiurea de altii. Acum daca vezi pe strada pe unul care are in mana o cutie in care se afla un tort sau mai stiu eu ce alte prajituri ii spui: "multumesc mult pentru ca mi-ai luat un tort dar azi nu este ziua mea" rolling on the floor iti dai seama ca respectivului nu cred ca o sa-i placa o astfel de "gluma" angry pai daca e pe asa hai sa incepem si noi sa facem "glume" cu cei care vin cu sacose multe de la piata sau cu cei care imping carucioare prin magazine etc hypnotized serios acum lasa spiritul asta de "gluma" pentru colegii, prietenii si cu cei din familia ta... daca lor li se pare amuzant ceea ce faci waiting dar nu faci asa ceva cu cineva pe care nu cunosti deci nu ai nici o treaba cu persoana aia. Daca esti mai glumeata de felul tau faci "glume" cu cei pe care ii cunosti (insa vezi sa nu sari calul). Fii atenta ca si printr-o gluma "nevinovata" poti sa jignesti pe cineva fara sa vrei. Pe urma o sa te miri ca respectivul nu te mai baga in seama sau te evita I don't want to see si nu cred ca ti-ar place sa pierzi astfel pe cineva la care chiar tii.

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Scuzami rasp! Dar esti o cu*va. punct tongue si stii u ca acolo la * era R happy

| Nov a răspuns:

Cu tine nu e de gluma a? dar tu cu alti da a? sa-mi faca mie una asa poate ca nu te injuram faceam alceva dar dupa intrebarea asta daca as fi vazut-o teasi fi batut rolling on the floor

| pitronia a răspuns:

Dai cu o piatra in cap

| melena a răspuns:

Daca iti mai spune ceva spune-i ca nu te cobori la nivelul lui/lor. si asa le-ai inchis gura. Incearca sa vb frumos cu ei, dar impune respect, devino serioasa cand esti in preajma lor(nu suparata)

| AnaEindragostita a răspuns:

Iate de el la scoala

| Lala_7267 a răspuns:

Ia atitudine

| Rabbit_6831 a răspuns:

Ce taranlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce te bagi in seama? Ce treaba ai cu florile lui?

| selysweety_4572 a răspuns:

Ietzi catziva prieteni si prietene si ashteptatzi sa ieasa de la scoala ca daca e la scola poate va scade nota la purtare la liceu tu cu prieteni si prietenii tai va luatzi de el si ii ziceti ca daca mai are curaju sa te mai injura il batetzi mare stiu ca am avut si eu de aface cu unu din asta pe la clasa a9a si asa l-am,, educat'' sa nu ma mai injure sper ca ti-am fost de folos fuditza?