| Anonim78888 a întrebat:

Am o întrebare mai ciudată, zic eu.
E ceva ciudat faptul că sunt atrasă de femeile mult mai în vârstă decât mine, gen 35-45 (eu fiind fată)?
Un lucru știu sigur totuși, nu numai că îmi e rușine de orientarea mea sexuală dar aș intra în pământ de rușine chiar dacă aș avea ocazia să vorbesc cu genul de femei care îmi plac mie.
Pur și simplu vreau să știu dacă chestia asta mă face să par ciudată și perversă.

18 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu și nu.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mai bine zis putin ciudata. Dar na... fiecare cum crede, treaba ta ce faci. Dar cati ani ai, daca imi permiti aceasta intrebare?

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru DoarBogdan):

A spus mai sus ca ea are 21.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Și eu sunt la fel. Nu sunt neapărat atrasa de vârstă femeilor ci pur și simplu îmi doresc o femeie matura! Sa am ce sa vorbesc cu ea, sa am ce sa fac cu ea. Stai liniștită că nu ești nici ciudata nici perversa! "gusturile nu se discuta"! Cat despre orientarea ta, nu este nimic inneregula cu ea, asa ne-am născut, doar ca multe persoane ignora "chemarea"!

| mili25 a răspuns (pentru AndreeaDeea221998):

Asa Deea mama!
Musca din ei >big grin

| Educatiasexuala a răspuns (pentru AndreeaDeea221998):

Absolut? ia timp diferit pentru fiecare persoană să se accepte și să își facă coming out-ul. Nu contează la ce vârsta, este valid.

Și cu diferența de vârsta cât timp simți tu și partenera ta că este bine, asta conează? /Dr. Beatrice

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru Educatiasexuala):

Ar fi mai ușor să îți faci coming out-ul dacă familia te-ar susține și nu ți-ar "da în cap" happy. Te lovești de câteva impedimente.

| Educatiasexuala a răspuns (pentru AndreeaDeea221998):

Asa este. Dar măcar sunt oameni si asociații online care ajută? Să nu ne simțim singuri

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru Educatiasexuala):

Hmm nu am știut ca sunt asociații online care sa ajute în acest sens. Sfaturile sunt binevenite întotdeauna happy.

| mili25 a răspuns:

De ce sa iti fie rusine?

| Anonim78888 explică (pentru mili25):

Nu sunt cea mai îndrăzneață persoană.
Mai bine zis nu sunt îndrăzneață deloc happy

| Educatiasexuala a răspuns:

Este absolut normal să fi atrasă de același gen/sex? Si unele persoane simt că au mai mult în comun cu persoane mai în vârstă. Dar acum depinde și cat de mare este diferența la vârstă, să aveți lucruri în comun?/Dr. Beatrice

| Anonim78888 explică (pentru Educatiasexuala):

Oh, păi eu am 21

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Educatiasexuala):

Cum sa fie normal atractia unei persoane de altă persoană de acelasi sex, tu încurajezi lesbianismul si homosexualitatea? Nu este deloc normal, este o deviație sexuală.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Lasă pe fiecare sa fie atras/a de ceea ce vrea. Nu poți schimba orientarea unei persoane. Asa te naști.

| Educatiasexuala a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Este absolut normală atracția sexuală/romantică/emoțională către sexul/genul opus. Asta este din partea medicală și psihologică de ceva timp.
Doar dacă ai rămas cu informația de acum 100 de ani ai crede altceva. /Dr. Beatrice

| maria2418 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Efectiv taci

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Educatiasexuala):

Pentru sexul opus da, dar nu pentru persoane de acelasi sex.