Motivul ar fi sa iti faci o prietena/iubita si vei scapa de aceasta problema. Daca esti virgin la varsta asta, este o mica dilema. Dar este problema ta, care nu ma intereseaza.
Altul care imi raspunde pe langa subiect, mersi oricum
Ca sa nu mergi cu maica-ta, de-aia ti-am spus de prietena. Nasol daca gandesti asa la 30 de ani. Daca ii ai.
Si te mai miri de ce ti s-a sters alt cont. Chiar nu te poti abtine de la aceste vorbe urâte? De multe ori chiar cred ca nu ai varsta pe care o declari. Pari un puști de sub 18 ani imatur.
Oricum ai in cap numai baliverne si nu faci diferenta intre ele si ceva normal.
Cu propunerea aia, sa stii ca nu m-ar deranja. Dupa 8 ore de lucrat numai in soare, o curătenie pe acolo nu mi-ar strica. Abia nu mai consum apa de la duș.
Felicitari ca esti virgin la 30 de ani, ai sanse mult mai mari de a avea o casnicie fericita.Si tatal meu era la 31 cand s-a cadatorit cu mama pentru ca a vrut ca aceasta minune sa o imparta numai cu sotia lui.La fel si sotul meu la 24 si eu ii voi fi toata viata recunoscatoare.
Va multumesc frumos ) stima cea mai onesta persoana de pe TPU
Taica-tu cred ca era mai resoectuos decat cel caruia i-ai raspuns.
Huh? Wtf, dude? Lucrezi pe undeva? Aranjeaza si tu o deplasare, ceva. Altfel... de ce muma ei de treaba mai stai cu mama ta/tac-tu?
@ania: Mai lasa naibii timpeniile! Ce naiba fumati/beti, oameni buni? A, de fapt stai, ca nu faceti nimic, iar 2-3 ture de sex pe luna e minune divina...
Spune i ca nu mergi, sa se duca cu sora ta si prietenul ei. Ii spui sa le gaseasca rudelor o scuza buna, ca esti plecat, ca ai covid etc. Oricum botezul nu e ca o nunta, e o petrecere mai restransa.Dar totusi care e problema, eu sunt femeie, am fost singura la o nunta si nu am avut nici o problema. Barbatii sunt burlaci pana tarziu nu e o problema asta, la tine sunt mai multe cred ca si tu dai impresia ca te simti prost si ca esti complexat. De ce nu mergi la un pdiholog, ai nevoie de mai multa incredere in tine.
Am fost o sedinta doua nu m-a ajutat cu nimic, deja am fost la 2 botezuri fortat de parintii, numai are niciun rost sa mai merg la ceva ce nu imi foloseste pe viitor, chiar nu am starea necesara sa mai arunc un salariu pe nimic si vad ca nu vrea sa bage in capul ala ce rahat ii zic
Nu inteleg de unde aveti conceptia asta bolnava ca la astfel de evenimente asista la ele si fete sau femei singure, nu inteleg efectiv, cine mama dr s-ar duce la o nunta sau un botez cu invitatie singur sau singura, m-ati innebunit toti imi zic chestia asta
Eu am fost odata singura si nu m-a deranjat, asta am zis. Nu te duce daca nu vrei, gaseste un motiv plauzibil. La psiholog mai du-te, cred ca suferi de timiditate, sau fa ti prieteni
Bine, nu vreau sa mai imi dau drumul la vocabular cu tine si pe contul asta, o viata faina
Scuze nu citisem prea bine, Nu te duce daca nu vrei, gaseste un motiv plauzibil. taman asta vreau sa aud pareri ce motive sa inventez, nu am nevoie de sfaturi de cum sa imi mai repar viata, de asta ma si enervez cand va vad asa SUCITI, raspundeti pe subiect
Ea motiveaza ca nu ar fi demn sa nu ma duc ca o fac pe ea de ras, nici nu ma mira de ce sunt singur la o asemenea varsta zici ca tot ea ma dirijeaza si i-am raspuns si eu pai si asa in situatia asta mergand cu tine la 30 de ani O SA MA FAC DE TOT CA CA TUL dar ce a vrut sa inteleaga
Sunt multi singuri in ziua de azi, si se duc singuri la evenimente. Ma mir cand va aud ca ziceti ca toti sunt cuplati, eu cunosc oameni singuri fara a fi catalogati negativ. Incearca sa nu te mai complexezi, aici e problema ta, nu e nimic ca nu ai o iubita, mediul ala in care te invurti tu iti creeaza senzatia ca e ceva nasol.
Daca toti iti zic chestia asta, asa este. E clar ca ai o problema.
Normal tocmai ca am o problema, la ce mortii mei sa o mai stie si altii, NU, pentru ce?
M-am injosit odata la cununia lui, mi-a ajuns sa mai apar in poze cu maicamea nici nu stiu daca pot sa ma insor cu ea sa fac nunta, m-ati innebunit stiu singurii care merg la nunti, stiu virgini la 50 de ani care s-au insurat, mai HO ca nu suntem atat de retardati sa inghit toate minciunile voastre
Acum o stiu si altii, in mod sigur.
Ma eu cred ca tu ai vrea sa iesi la dating cu fete si sa dai la buci, numa ca nu te ajuta corpu
Care corp si care fata ca nu ma ajuta niciuna din ele, mi se pune pe creier cand deviati de la subiect sunteti atat de cretini unii fara sa supar, raspundeti in *** la ce va intreaba omul
De ce te-ai face de tot rahatul? Da, du-te singur, care e problema? Te duci sa nu zici ca n-ai fost, stai 10 minute si pleci
Daca nu simti ca nu trebuie sa mergi atunci nu te duce... nu cred ca te judeca cineva, si daca te judeca aia e... cand esti virgin la 31 de ani asta sa fie cea mai mica grija a ta
Si cu parintii de mana, esti un monument de prostie ti-as da o funda pentru asta
Nu cred ca eu sunt monumentul de prostie din moment ce tu esti virgin la 31 de ani dar ma rog )
Sa stii ca ai si tu dreptatea ta, dar nu poti sa ajungi la un consens cand te certi cu turcii e greu
Daca e asa de nasoala situatia, da-le si tu block la numarul de telefon pana trece evenimentul! Sau stai cu ai tai? Te intreb pentru ca era cineva pe aici care statea cu ai lui si nu mai stiu! In fine, multa bafta sa ai cu nebunia asta!
E o ocazie buna sa iti gasesti pe cineva!
Vezi in cercul tau de prieteni poate gasesti o fata si o rogi sa te insoteasca la botez.
Ii zici clar ca ai nevoie doar in noaptea botezului.
Cine stie, pppoate gasesti si poate se leaga ceva.
Daca nu gasesti ii explici clar mamei tale situatia si nu te duci.
Restul sunt povesti.
Frate sunteti dusi cu capul, am mai fost fortat sa merg la asa ceva, nu am vazut pe nimeni indisponibil pe acolo absolut nimeni toti erau in gasca cupluri habar nu ai ce **** vorbesti
Care cerc de prietenii, ai lui varamio nu asta de se boteaza ce vise ai, sa nu ametesti de la ele
Evident ca NU VREA SA INTELEAGA si sa ACCEPTE, nu ca nu a inteles, pana vine asta varamio la asa zisa nunta a mea o sa am paienjeni la poola vorba aia
Așa și maică-mea. Am 21 de ani și mă tot bate la cap că vrea să mă vadă la casa mea cu o femeie și copil. La casa mea voi ajunge, dar SINGUR, n-am nevoie de cineva care să mă bată la cap în fiecare secundă din viață.
Nu se stie o sansa mai ai pana ajungi la un cel tarziu 25-26 dupa, fara experienta in footut si relatii poti sa iti iei o funie ca ti-e sortit sa mori singur
Stai frate liniștit că în Constanța fetele ok sunt luate și au rămas doar parașutele cu pretenții de Dubai. N-am nevoie de așa ceva.
Imi imaginez cum e vara ca baiat fara sa ai un corp la sala )) suicide fuel rope
E cumplit, mai ales pentru cei ca mine care au probleme de sănătate și nu li se dă voie să facă mult efort fizic.
Sincer imi pare rau de tine, acolo si iarna e ca vara )
Mai era un baiat tot din constanta si el semnala aceiasi problema fara vechime in sala mai ales vara la soare stai cu poola in hotel ca n-ai nicio sansa
De ce te tot autosugestionezi negativ? Ce te opreste sa te simti un pic bine cu propria persoana? Daca tu nu te inghiti/accepti/iubesti un pic, cum vrei sa o faca altcineva?
Nu stiu de ce rad ca un bou cand o vad pe femeia asta comentand dar ma amuza teribil imi da o stare de bine )
Ce mi se pare ironic e ca ele comenteaza despre fetele alea care se imbraca nu stiu cum sau ca se comporta in nu stiu ce fel, dar ele sunt genul de femei care au cate 7-8 copii si fac cate un copil pe an, ca ies copiii din ele ca de pe banda rulanta ... si tot alea sunt cu*ve.
La ce anume te referi scuze nu inteleg detaliaza mai exact
Se referea la femeile din generatiile trecute
Te înțeleg perfect, ne asemănăm puțin, ai vârsta de 30 de ani, nu ar trebui să îți faci atâtea griji, nici eu nu mă văd însurat, însă asta se întâmplă din alte motive. Majoritatea oamenilor cred că în viața asta trebuie să îți găsești un partener și să îți întemeiezi o familie ca să fii fericit, însă îți garantez că nu este așa, asta este o gândire egoistă, ai motivele tale pentru care nu ai avut nicio relație până acum, eu nu am dreptul să te judec. Fă ce îți place în viață, dacă nu ai făcut o până acum, fă o de la vârsta de 30 de ani. Te poți duce la botez, te poți bucura împreună cu rudele tale, nu ai avea niciun motiv pentru care să te simți stânjenit, poate chiar te vei distra, fac parte din familia ta iar ei te vor prezent exact așa cum ești. Viața nu e ușoară tot timpul însă nu avem de ales decât să încercăm să mergem înainte și poate, poate cândva va veni și vremea noastră.
Sa nu ma simt stanjenit cand toti stau la mese cu partenerul sau partenera, cei ai baut prietene ))
Eu am zis și îți dau un sfat, dacă tu preferi să rămâi blocat in bucla ta de stânjenire nu înțeleg la ce răspunsuri te aștepți să primești.
Pai ce intreb eu si ce imi raspunzi tu, numai comenta barem, mersi mult de sfat esti pe langa subiect, o seara faina
Mutubal întreabă: