| luv0ralu a întrebat:

Am o întrebare mai intimă am 17 ani jumătate ( în 4 luni fac 18 ani ). Acum 2 zile m-am frecat destul de tare în zona intimă, și mi am o mică iritație ași putea zice, mă doare puțin și mă ustură dar nu tot timpul ci doar când mă șterg după treaba mica și când mă aplec puțin ( iritația e pe piele nu e înăuntru ) rece la sine sper?

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu mai atinge zona cateva zile.

| Violleta2022 a răspuns:

Spala-te cu apa calduta si sapun de bebelusi zilnic, in special dupa fiecare urinare, fiindca iritatia trebuie sa se vindece.
Nu uita sa-ti tai unghiile foarte scurte, daca te masturbezi ca sa nu te zgarii fiindca te poti infecta.
Nu mentionezi cu ce te-ai frecat si asta este foarte important, fiindca poate fi un obicet dur sau murdar, care iti poate ranii sau infecta clitorisul, vulva sau vaginul.
Chiar si spalaturile cu apa calduta in care dizolvi 1-2 linguri de bicarbonat de sodiu, ajuta la usturimi si impotriva unei infectii bacteriene.

| mihai69 a răspuns:

Trece.

| Emilian65 a răspuns:

Ca sa nu mai ai asemenea neplăceri nu te mai freca pe uscat. Folosește un lubrifiant.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Trece de la sine. Ține zona curata și data viitoare nu mai fi asa "agresiva"cu tine.
Poți sa mergi sau sa trimiți pe cineva în farmacie(dacă ți rusine) sa ia o crema. Zici la farmacie ce s-a întâmplat și te ajuta(sa nu se infecteze zona)

| darius2777 a răspuns:

Nu te mai masturba cateva zile si trece de la sine