Iubirea este confundata cu dorinta sau cu nevoia. Un mijloc splendid de a manifesta iubirea pentru un om, este sa-i respect libertatea de a alege.
Iubirea amestecata cu nevoi personale nu este iubire daca constrangi libertatea celuilalt.
Scopul meu este sa iubesc, iar mijloacele de care dispun sunt, sper, variate:
sa protejez, sa alint, sa mangai, sa apreciez, sa respect, sa comunic, sa laud, sa fiu atent, sa incurajez, sa iert, sa sfatuiesc, sa am incredere si...restul vine de la sine!
Vreau s-o am din toate punctele si pozitiile, mai e scurt s-o domin
Pot sa ma abtin, doar daca e pe STOP, e destul de greu sa nu ii dau PLAY
Vreau sa ma simt bine cu acea fata, desigur ca te abtii daca nu este pregatita si astepti pana are incredere in tine.
majoritatea fetelor merg pe principiul acesta, sa-l lase pe baiat sa astepte pana simt ele ca sunt pregatite. daca el cedeaza pe parcurs inseamna ca nu a vrut niciodata mai mult decat sex. daca te iubeste asteapta pana il lasi tu. daca nu te iubeste gaseste un motiv sa plece, te face in toate felurile etc.
Se numeste testul rabdarii. numai cel ce iubeste poate sa aiba rabdare.
de la o luna la 6 luni fara retineri pana stii cu siguranta pe cine ai langa tine.
Normal, daca o iubesc cu adevarat, incerc sa o inteleg, este o persoana ianainte de a fi fata, si imi este prietena inainte de a fi iubita, daca nu simt asa, o tratez ca pe un obiect sau o carpa si fac ce vreau cu ea, nu riposteaza, ca e a mea! Deci nu iti fie frica sa refuzi! Daca e om va intelege daca e animal, trebuie, dresat, inchis sau impuscat! Nu te lasa posedata!