anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare mai mult pentru fete.
Ce parere aveti daca scot la intalnire o femeie de 28-29+ de ani in parc sau intr-un loc de genul?
Nu sunt adeptul cafenelelor sau restaurantelor, pentru ca nu imi plac. Prefer locurile mai linistite si in care sa fiu inconjurat de natura pe cat de mult se poate.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru 1 singura data, cred ca ar accepta, dar dupa aceea nu.
Oi fii tu adeptul aerului liber, dar nu asa se intretine relatiile mai ales cu femei mai mari ca tine, care ies cu tine pentru bani.
Nu uita ca-i iarna si nimeni nu va accepta sa iasa doar ca sa inghete, iar faptul ac tu pozezi in zgarcitul pamantului, nu vei face o impresie buna. Du-o la o pizza sau o cofetarie, ca-i mai normal pe vremea asta, in plus nu-i atat de scump ca la un restaurant.

| sierra1 a răspuns:

"Ce parere aveti daca scot la intalnire o femeie de 28-29+ de ani in parc "

- suntem in IANUARIE, vrei s-o bagi in spital, fie-ți milă de ea!

| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Nu nu laughing. Ma refer in general, cand vremea permite, cand e cald si frumos. Sa zicem sezonul primavara-toamna. happy

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok și până atunci lași relația să se răcească precum vremea?

| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Nu zic neaparat in perioada asta.
Ideea intrebarii era daca ar fi ok sa ies in parc cu o tipa mai matura, nu cu o pustoaica. Si ma refeream in general. happy

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

"| Anonim11322: ar fi ok sa ies in parc cu o tipa mai matura" - "28-29+"

acu' depinde ți de vârsta lu' Don Juan, probabil are măcar 20

| Sofer a răspuns:

Pe frigul asta nu merge. Poate doar o scurta plimbare în parc și după la o cafenea. Beți o cafea un suc, o pizza.

| PREDAERIK123 a răspuns (pentru Sofer):

Se bea pizza?

| Sofer a răspuns (pentru PREDAERIK123):

Sa mănânce o pizza. *

| AnastasiaK a răspuns:

Dacă zici in general, e ok. Dacă te referi acum, iarna, mai bine o inviți la tine dacă nu vrei restaurant/cafenea ca în parc o să ajungeți dupa 15 minute să vă bateți ca să stabiliți cine ia geaca cui.