Nu gresesti dar asa sant cioflingarii cu ganduri de sex. Si eu as proceda la fel numai ca nu zic din prima hai la sex de obicei vad ce gen de om e si o simt. Apoi ii propun sexul si accepta, iar cele ca tine le tratez ca si cum ar fi un client venit la magazin oferind informatii utile. Nu sar calu cu toate. Voi aveti interesele voastre si eu pe ale mele.
Cred ca te cam duci cu ei cand nu trebuie. Ceva ii face pe ei sa se comporte asa cum spui. Daca este adevarat ce spui. De ce nu aplici ce inveti la Muay Thai?
Ok, o sa impart raspunsul in cateva parti.
1. E partea evolutiva. Am evouati timp de sute de mii de ani pentru treaba asta iar treaba sta in felul urmator. Pentru voi reproducerea e mai riscanta pentru ca aveti o chestie in voi timp de 9 luni care spre deosebire de alte animale va manaca de vii - gen sarcina la oameni se comporta ca un parazit care preia la discretie resursele mamei. La noi nu e asa, pentru noi riscul e minim asa ca ideea evolutiva e sa o faci cu cat mai multe tipe incat sa-ti cresti sansele sa te reproduci.
2. E partea psihologica. Ca sa mearga mana in mana cu partea evoutiva psihicul nostru a evoluat in asa fel incat sa fie compatibil cu activitatea asta. Asadar, noi ne atasam mai repede decat voi, nu evaluam micile detalii ca voi si evident avem disponibilitatea de a face sex imediat. Acum, din studiile de specialitate arata ca, in medie, barbatii au aceiasi disponibilitate de a face sex dupa 24 de ore de cand au cunosctut o tipa egala cu a femeilor dupa o luna. Ne atasam emotional mai repede decat voi insa atasamentul nostru scade oarecum in timp pe cand al vostru creste, practic voi o luati incet si va atasati tot mai tare de partener in timp ce noi incepem tare (chestie care sustine punctul 1).
PS: chestie interesanta aici, din cauza ca ne atasam mai tare si ami repede suferim mai tare dupa delatiile de scurta durata.
3. E partea biologica. O sa presupun din texul de mai sus ca ai pana in 20 de ani, si la varsta aia, well, hormonii te cam indeamna sa iti implinesti menirea evolutiva. Nu zic ca nu ai de ales, dar chemarea e destul de puternica.
4. E partea sociala. Treaba asta se refera la rolurile sociale si la chestiile petru care suntem valorificati. In cazul baietilor, mai ales in grupurile lor succesul cu sexul opus te pune intr-o lumina buna. Pe langa asta am avem o intrega industrie artisica care ii invata asta deci na, avand in vede ca nici voi nu sunteti impotriva tendintelor muzicale de exemplu, inseamna pentru atitudinea lor ca e ok si acceptabil.
5. Cateva sfaturi.
a) E un paradox interesant aici pentru ca (evident simplificand putin povestea). Femeile au nevoie de dragoste pentru a face sex in timp ce barbatii au nevoie de sex pentru a ajunge la dragoste. Cred ca important e cum ajungi la compromis.
b) cu cat trece mai mult timp de la oficializarea relatiei pana la primul contact sexual cu atat relatia are sanse sa dureze mai mult. Nu zic ca daca nu faceti sex 25 de ani o sa rezistati 50 impreuna dar nici din prima seara nici dupa un an.
In alta ordine de idei, daca iti doresti un iubit cu care sa discuti de poezii nu zic ca e imposibil dar cel mai probabil va fi putin dificil. Ce trebuie sa faci este sa iti stabilesi niste limite. Ce iti doresti de la un tip si ce esti dispusa sa oferi, ii spui asta de la inceput si ai un sistem simplu de filtrare a celor care nu-s interesati de pasiunile tale.
spor.
Am inteles tot ce ai zis. But. Inteleg oarecum chestiile astea. Dar nu o sa iti vina sa crezi. Eu vreau sa ies atât. Vreau sa ies la o tigara/cafea/vorba/sămânță. Nu cautam relație și nici sex. Nu înțelegeam disperarea aceea. Pe Fb se dădeau altceva si aveam subiecte de discutat si cand ne vedeam aveau creierul nucă. Pe lângă asta daca refuzam sexul voiau să îmi facă oral si ma trageau de blugi pana bagau botul . Cat de disperat sa fii? Voiam sa iesim. Dar daca as face lucrurile astea cu fiecare baiat cu care as iesi crede-ma ca as fi ultima panarama. Pentru ca de 5 ani incoa nu exista băiat care să nu ceară ceva si următoarea zi nu ne-am mai vazut.
Pana si cand aveam relație. Aia a fost singura relație în care chiar am facut ceva devreme ce e drept, dar mi-a oferit incredere si a ținut 2 ani relația.
Dar sa iti fie frica sa iesi cu cineva pentru plăcerile sexuale. Dadusem de un tocilar si ala era cu cartea alea alea. Si cand am ajuns sa ne vedem in mall voia să mergem la baie ca nu mai putea. A fost comic. Eu sunt genul acela de persoana care face ceva cu cineva după ce ajunge sa fie ceva. Dar felul în care se manifesta aduce a viol. Daca eu nu vreau si plec plina de vanataia si gheare ce iti sugerează?
Îmi sugerează ca ți-ar prinde bine un viol adevarat.Stii tu, sa ai mai multe detalii de povestit.
Fa-mi si mie cunoștința cu un tip care nu poate dormi dacă nu îți face oral.Serios,vreau si eu.
Dar tu de ce nu dezchizi discutii de gen despre tine cu scopul de a atrage atentia' ca in general tipii sunt destul de prosti sa puna botul usor.
Esti sigura ca vrei?
Pentru ca atrag atenția si fără sa ma chinui.
Sigura? Nu.
Ia din disperatii cu care am iesit. Nu o sa iti mai prindă bine la un moment dat cand o sa realizezi ca acea persoană a pătruns prin linia prezervativului spart luat de ma-sa care a cunoscut un drogat la o iesire d-asta la un rave prin 1990. (De ce zic asta? oamenii imi spuneau ca mamele lor ii făceau din greseala si le povesteau pe la 9 10 ani.) Pe lângă asta o sa ai parte si de ceva original. Tatii probabil erau beți că pe 2 din ăștia cu care am ieșit ii chema Allexxandru (exact cu 2 l si 2 x) in buletin si pe al doilea Vișinată (nu e numele de familie) Robert. Zău. Crede-mă că dacă vb cu ei pe Fb si wapp o să crezi că e ceva de capul lor încercând să vorbească cât mai coerent căutând probabil expresii pe internet făcându-si o imagine de fatada. In realitate...o sa vrei sa ii violezi tu si Dupa sa ii omori. Serios
OK, nu stiu pe unde ii gasesti (sau daca e asa mai nou) dar ai in mod sigur nu e norma, poate ar trebui sa te rezumi la a vorbi putin cu ei inainte sa iesi efectiv undeva. Daca nu e dispus sa astepte atunci ai scapat de o posibila experienta negativa.
Daca asta nu fucntioneaza poti incerca sa iti cauti prieteni online, pentru discutii nu trebuie sa fie nimeni prezent fizic.
Ei se descriu altfel pe rețelele de socializare si zic ce pretentii au si in realitate nu leagă 2 cuvinte.
N-a zis nimeni c alumea datingului e usoara si fara greutati. Mai incearca, candva il vei gasi pe fat frumos.
Hecate: mă îmbrac provocator pentru că așa le place bărbaților
Tot Hecate: atrag atenția și fără să mă chinui
)))
Când am zis ca ma imbrac provocator?
In lipsa atractiei nu ar exista evolutie,reproducere,baza evolutiei este supravetuirea,reproducerea, omul este atras in mod involuntar de cineva, intrebarea ta este o eroare in intelegerea evolutiei vieti pe pamant,e ca daca ai intreba de ce mancam,pentru ca ne este foame,de ce vorbim cu sexul opus =pentru ca suntem atrasi sexual,faza e ca omul inseala evolutia,un individ bogat se va putea reproduce,pacalind evolutia,asta duce la sisteme imunitare slabe,omul are cel mai slab sistem imunitar din regnul animal, tu esti programata genetic sa alegi anumiti barbati,desigur ca nu stam cu x doar pentru sex,cum nu mancam doar sa traim,ne si place, iubim, ne indragostim,iubirea este mult mai puternica decat dorinta sexuala,practic nu stai cu o fata doar pentru sex,omul are nevoi
sexuale,emotionale,socializare,cei care stau doar pentru sex nu au auto control,poti observa ca comportamentul lor este unul mai primitiv, iubirea este un sentiment deosebit, imagineazati sa iti iei viata de dragul cuiva, nici un savant nu poate explica asta, e contrar evolutiei, nici un animal nu se sinucide, deci cauta iubirea dar folosesti si partea rationala
Exista tot felul de specimene de barbati si bineinteles ca printre ei sunt sunt si barbati tandri, manierati, educati si bine crescuti, dar din nefericire in ultima vreme din ce in ce mai multi se manifesta ca niste dobitoci retardati, caracterizati prin brutalitatea excesiva de care dau dovada in relatiile cu femeile fiindca considera ca un astfel de comportament este ''cool'' si isi dovedesc/manifesta superioritatea masculina.
S-ar putea ca pana in prezent sa te fi urmarit ghinionul si sa te fi intalnit doar cu ''specimenele'' descrise de tine, dar in mod sigur exista si baieti cu comportament absolut normal si pana la urma vei gasi unul care sa corespunda principiilor si conceptiilor tale. Dar va trebui ca ori tu sa-l cauti sau sa astepti pana va apare la un moment dat si perechea sufletului tau.
Nu greșești absolut deloc.
Ai avut nenorocul unor experiențe de viață ratate cu indivizi animale. Nu sunt toți așa. Mai caută.
Poate ca esti un tip de fata preferat de noi, baietii, pentru a ne satisface fanteziile de care nici unul nu ducem lipsa. Doar asa mi-as putea explica, ca in cazul asta, ne-ai vedea doar partea animalica, nu si cea cu creier.
Eu, in general pun pe primul loc lucrurile in comun, discutiile pe care le putem purta, planurile de viitor, compatibilitatea pe termen lung. Sexul e undeva la urma, si ma intereseaza mai mult decenta, decat "ce stie fata". Dar vezi tu, jucariile cu care am fost inzestrati noi, trebuie folosite. Iar cand suntem in criza, avem nevoie de o prada usoara, fara complicatii. Poate ca tipii aflati in criza interpreteaza anumite chestii de la tine ca fiind semne ca ai fi dispusa, sau usor de convins, si de aia dai doar de excitati care n-au rabdare nici sa te minta ca ii intereseaza de desenele tale.
Ei pe net au un limbaj adecvat si in realitate nu leagă nici 2 cuvinte cum se dau pe net. Le-am arătat semne clare cu ce ma ocup, ce iubesc sa fac. Ce am reusit sa creez si multe altele. Concursuri. Se vede clar ca nu am iesit cu ei pentru partida
Da, si aici pari o tipa destul de sus. Eu nu as incerca d'alea cu tine.
Deci, probabil ai "noroc" doar de idioti. Sa fie zona de vina?
Stau in Bucuresti...idk
Daca aratati bine si ne excitam in prezenta voastra nu e normal sa vrem sex? Astfel nu mai iesim cu voi fetele.
Asa-s baietii. Daca nu se fufu cand sunt tineri, cand vrei sa o faca? la 70 de ani? Acelasi lucru e valabil si pentru fete.
Esti virgina? De ce mai exact nu vrei sa faci sex, care sunt motivele tale?
Nu vreau doar sex, atat timp cat fata nu Vrea 100% sa o faca cu mine nu mi bat capul.
Legat de imbracaminte, te poti imbraca si ca o maicuta Daca arati bine vei atrage disperati.
Nu gresesti nici unde, chestia e ca fetele bune sunt atacate.
Da gresesti maxim. Pe barbati nu-i intereseaza ce ai tu de zis pana nu fac sex cu tine o data sau de doua ori. Dupa aia, daca ne place ce vedem si cum a fost, poate devenim interesati de tine si ce ai de zis. Pe mine nu ma intereseaza ce pasiuni ai tu, nu ma intereseaza ce ai de zis, nu ma intereseaza sa stau de vorba cu tine, nu ma intereseaza sa te aud vorbind ore in sir despre chestii care nu ma intereseaza, care nu ma stimuleaza.
Daca vrei sa te ascult, hai sa vorbim dar fara haine pe noi. Tu nu doresti un prieten. Tu doresti un barbat care sa nu-ti ceara sex dar sa-ti ofere ce ai tu chef: atentie, vorbarie goala interminabila, atentie, interes, atentie. Nu exista prietenie intre barbati si femei. Intotdeauna va exista acel element sexual. Tu cauti atentie dar fara sex.
Daca nu-ti place sexul, nu cauta barbati. Si nu ne judeca ca vrem sex constant. Nu cred ca te judeca nimeni pe tine ca vrei atentie constant, si nu orice fel de atentie, ci atentie din partea unui barbat. De ce vor barbatii doar sex? Simplu, pentru ca este chemarea bilogica, instinctiva a unui barbat sa procreeze sau sa simuleze procreerea cu un prezervativ. Este ca o mancarime care nu se opreste. Dispare pe moment dupa ejaculare, dar reapare la loc la scurt timp. Daca nu esti barbat, nu ai de unde sa stii.
Pe final iti dau o tema de gandit: "Ce au barbatii de discutat, pe femei le ingretoseaza, ce au femeile de discutat pe barbati nu-i intereseaza (ne plictiseste)!"
Scuza-ma ca iti zic. Dar daca as face asta la fiecare băiat probabil as fi Groapa Marianelor. Acum tu spui indirect ca sunt ratată dar pun pariu ca tu daca ai intalni o fata nu ti-ar plăcea să auzi ca s-a dus la ala si la ala sa si-o tragă. Ti-ar plăcea si pun pariu ca ti-ar plăcea să dai de una care mai bine vorbea cu un băiat decât să își verse ala "icrele" in ea.
Mi-a fost de ajuns sa ma dezvirginez cu un băiat și 3 ani am fost făcută c****. Crede-mă că mi s-a intamplat asta la o relație de 1 an. Si am facut-o si la 17 nu la 14.
Multe femei se intreaba in ziua de astazi de ce relatiile pe vremea bunicilor dura o vesnicie, iar astazi se destrama dupa o saptamana, maxim 1 an. Simplu. Pentru ca pe vremea bunicilor, femeia era virgina cand se cupla cu un barbat si doar acel barbat exista in viata ei. Nu este vina nimanui decat a ta ca te-ai cuplat cu si ai stat cu unul care te-a facut curva 3 ani la rand dupa ce te-ai lasat dezvirgintata. Pe vremea bunicilor tatal fetei alegea barbatul pentru femeie, si preda fiica acelui barbat. Alegea tatal pentru fata pentru ca fetele nu stiu cum sa-si aleaga barbatii. Ai confirmat chiar tu asta in raspunsul de mai sus. O fata alege baiatul dupa cum o face sa se simta pe moment, criterii superficiale. O femeie nu este facuta sa fie penetrata decat un singur barbat toata viata ei. Cu cat acea femeie are mai multi parteneri cu atat acea femeie va deveni din ce in ce mai confuza cu trecerea timpului. O femeie cand este patrunsa si inseminata de un barbat, amprenta acelui barbat se pune pe dansa pe veci. Cu cat ai mai multi parteneri cu atat vei imprumuta trasaturi caracteristice acelor oameni pusi la gramada si iti va fi din ce in ce mai greu sa stabilesti conexiuni adanci cu barbatii in general. Vei deveni din ce in ce mai irascibila, mai pretentioasa, vei cara un bagaj emotional foarte neplacut pentru oricare barbat suficient de dispus sa fie cu tine. Femeile au vrut libertate si egalitate. Libertatea te-a facut sa alegi gresit si sa continui sa gresesti, apoi sa regreti. E un cerc vicios din care nu mai scapi si nu vei scapa.
Cat despre mine eu deja m-am adaptat la noua realitate. Pe mine chiar nu ma intereseaza cine isi varsa icrele in tine. Eu daca imi pierd timpul cu tine, mi-l pierd doar ca sa-mi vars si eu icrele in tine la randul meu si atat. Sunt oricand dispus sa te las libera sa pleci cand nu-ti mai place. Cand spui ca nu mi-ar place daca altul si-ar da drumul in tine ar presupune sa am atasament fata de tine, ceea ce nu am si nu as avea. Am invatat sa cultiv mentalitatea ca muierile vin si pleaca si ca trebuie dat refresh cand e cazul. Eu ofer relatia, eu, trebuie sa fiu multumit. Daca tu ai primit in tine mai multi parteneri si esti incapabila sa stabilesti o relatie trainica cu mine pentru ca esti confuza, irascibila si ai bagaj emotional, daca te droghezi, daca ai chef de atentie din partea altor barbati si nu esti in stare sa te concentrezi exclusiv pe mine sunt perfect dispus si pregatit sa iti fac pa-pa, afara pe usa.
Nu ma opun sa am relatie cu tine chiar daca nu sunt primul tau partener, dar cand si daca am relatie cu tine astept sa fi 200% concentrata pe mine si doar pe mine, nu pe Facebook, nu pe Instagram, nu pe cautat atentie din partea altora, iar daca nu poti face asta, nici o problema, ai libertatea sa pleci si sa hoinaresti in continuare dupa o relatie si o conexiune care va fi din ce in ce mai greu sa o obtii din partea unui barbat cu trecerea timpului. Vei cauta si mai multa atentie din partea mai multor barbati care vor incerca sa te convinga ca ei nu sunt asa si vei sfarsi singura. Asa este tot ce vreau ca barbat este sa-mi vars si eu icrele in tine. Ca iese si cu relatie, splendid, sunt pro. Nu ma opun, doar ca daca esti in relatie cu mine astept sa te comporti ca atare cu mine, nu sa traiesti cu impresia ca-ti datorez ceva, ceva ce alti baieti din trecutul tau ti-au promis si te-au lasat cu gura in soare. Intelegi ce-ti zic?
Putin imi pasa ca ai fost facuta curva in trecut. Cine a ales acel om? Tu. Cine a stat cu acel om 3 ani? Tu. Un ciclu vicios de greseli care continua si continua si continua si care te va scufunda in depresie. Bun venit in feminism!
Cine a zis ca am avut mai mulți parteneri? Nu am mai facut ceva cu cineva de 3 ani și nici la ultima relație nu am mai facut ceva. Nu am simtit nevoia. Eu am fost făcută c**** in orice mediu social si continua si la facultate. Ca "asta e aia care o lua prin gat" "care facea" si nu a fost nimic adevarat. Eu daca o sa fac ceva cu cineva astazi o sa zica ca sunt virgina. Aveam in clasa fete care o făceau de plăcere cu cine prindeau si toti ăștia care ma fac c****de la relația cu ala le pupa in fund pe alea ca sunt mișto. Eu care an facut-o acum câțiva ani circula zvonul că am fost o taratura. Pentru ca asa se intampla cand nu esti suportat sa se inventeze lucruri despre tine. Si in A 4 a mi se pare ca inventase una ca ma dezvirginasem prin baie la scoala si nu cunoșteam termenul si am intrebat-o pe mama si am vrut sa mor la doar 10 ani. Iar eu nu aveam treaba cu asa ceva. Intotdeauna aproape toată viața mea am fost făcută c** fără un motiv anume si pe viitor cred ca o sa se intample
Nu am stat 3 ani. 3 ani si inca continuă de cand am facut ceva cu ala sunt facuta asa. Si am avut parte de o singură penetrare. Daca ar fi sa ma combin acum cu ala cu care m-am dezvirginat si raman cu el as fi exact ca in anii 1970 si ar fi bine. Ar fi prima persoana cu care am facut ceva. Poate eu sunt mai proasta si incerc sa nu fac nimic cu nimeni pana nu imi gasesc relație serioasă. Încă mai cred în stropul ala de respect și demnitate.
Eu voiam o relație cu acei băieți de colegi. Eu eram cu ei in liceu/facultate si voiam să ieșim doar asa. Nu sa caut cine stie ce. Daca aveam relație acum nu as mai fi iesit cu ei. Logic.
Pai unde e stropul ala de respect si demnitate cand spui ca stai intr-o relatie fara sex. Unde e respectul tau fata de barbatul care e suficient de naiv si credul sa spere intr-o relatie sanatoasa si completa cu tine? Unde e respectul tau fata de el? Un barbat cand intra intr-o relatie cu tine si iti accepta neajunsurile, el spera ca de bunavoie vei deveni intima cu el. Fie ca-ti place sau nu, asta e singurul motiv pentru care un barbat te suporta o perioada de timp. In speranta ca va fi si sex. Nu se rezuma DOAR la sex, dar asta e prioritatea nr.1 pentru un barbat. Cand tu tii pe uscat un barbat fara sex doar ca sa ai tu relatie, normal ca esti o c***** si oamenii care au fost indusi in eroare normal ca te eticheteaza astfel si la altii ca sa se fereasca naibii de tine. Mi se pare normal. Tie ti se pare normal ca tu sa pretinzi relatie dar sa nu oferi nici macar un strop de bucurie barbatului care e suficient de dispus sa stea cu tine? Nu consideri si nevoia lui? O relatie sanatoasa are de toate, nu doar nevoile tale si atat. Pai uite de asta nu te inghite nimeni. O c***** nu inseamna doar o femeie care si-o trage cu cine apuca. O c****** este acea femeie care foloseste sexul ei ca momeala pentu a obtine ce poate si cat poate de la barbati fara a oferi nimic la schimb. Aia intr-adevar e o c***** si se pare ca te incadrezi. Faptul ca aveai tu colege care si-o trageau des si erau si apreciate nu inseamna decat ca acele colege erau mult mai sincere si mai bune decat tine. Erau apreciate pentru ca nu ofereau sex ca momeala sau ca element de putere si control, doar ca sa exploateze barbatii cu care imparteau o relatie, sau un pat. Ofereau sex de placere si nu depindeau de asta. Probabil tu asta obisnuiesti sa faci si nu recunosti. Oferi eventualitatea unei partide sexuale si nu te tii de cuvant. Iti folosesti ce ai intre picioare doar ca parghie de control si manipulare si de asta esti etichetata c*****, pe buna dreptate. De asta nu esti suportata. Incet incet incep sa realizez care-i treaba cu tine.
Degeaba vrei tu relatie cu colegi daca ei nu vor sa se lege la cap cu relatie. Tu alegi gresit si speri aiurea la chestii care nu vor fi. Faptul ca-ti plac anumiti baieti nu inseamna ca automat iti vor oferi ce iti imaginezi tu ca vrei sa ti se ofere. Sigur, te vor accepta pentru sex apoi la revedere. Nu e vina lor. Ei incearca si le iese, si fac ce vor sa faca. Asa fac si eu. Din nou ai demonstrat ca tu ca femeie nu stii sa alegi. Alegi doar oameni care te fac sa te simti intr-un anumit fel si iti imaginezi ca si ei iti vor oferi ce cauti, dar nu e asa. Iti faci filme in cap aiurea. Uite de asta femeia nu trebuie sa-si aleaga partenerul, ci tatal ei. 1970 poate era demodat, dar functiona.
Man. Tu te auzi ce zici )? Nu am promis nimănui sex. Nici nu am discutat despre asa ceva. Te auzi ce zici? Sari sa tragi aiurea concluzii. Asta cu care am fost nici nu mi-a pomenit ceva de asa ceva si nici eu. Te auzi ce zici?
Nu trebuie s-o zici, e suficient sa emani un limbaj corporal care sa indemne spre posibilitatea de sex. E suficient un limbaj corporal care sa insemna ca esti usoara si disponibila. Semnalele care probabil le trimiti indeamna spre asa ceva. Eu aud foarte bine ce zic si stiu si mai bine ce zic, altfel nu as zice.
Nu dau niciun semn. Pur si simplu vorbesc normal. Eu din contra ca vorbesc de plimbări ca iubesc anumite zone si tot ce aud e "Mai bine vino acasa la mm". Nu emam niciun semn legat de sex. Crede-ma.
Nu toți sunt la fel, nu ai întâlnit băiatul potrivit. Nu trebuie sa te simți vinovata cu ceva, nu trebuie sa disperi. Sunt și oameni fete, băieți, profunzi care își doresc o conexiune mai profunda, pe care ii leagă caracteristici asemănătoare, trebuie sa cauți tu anturajul potrivit, sa fii înconjurată de persoane mai inteligente, mai educate
Băieții care nu vreau doar sex de la tine nu sunt interesanți, nu sunt masculul alfa, ai impresia că îi domini ușor, nu te provoacă deci sunt cam ratați în viziunea ta.
Sunt genul de băiatul lui mama cu bunsimț.
Hmm interesant punct de vedere dom'soara! Am inteles ca ai niste pasiuni cu care ai vrea sa le impartasesti cuiva...asa superficial, nu e nimic rau in asta e absolut firesc sa ma intalnesc cu cineva cu care pot discuta chestii interesante legat de viata si pasiunile ei chestii care automat atrag ca si valoare personala, o viata interesanta si activa mereu atrage.
Revenind partea cu intalnirea cu un baiat sa iesi asa sa ii povestesti doar ''problemele'' tale fara alte implicatii intre voi doi poti sa o faci eventual cu un prieten si atat. Daca intre voi este o atractie sexuala (asta se intampla fara alegerea ta) asa zis si ''indragostirea'' este perfect normal la un momentdat sa iti doresti o alta intalnire eventual relatie cu un baiat care e atras de viata ta cu personalitatea si caracterul tau. Se pare ca nu prea stiti bine ce inseamna sex, sexul este o forma de comunicare intr-un barbat si o femeie dusa la un nivel foarte profund, si este firesc sa se intample intr-o relatie.
Ce ai observat tu din experientele tale pana acum si frustrarea pe care multe femei o simt este asa numit factorul femeie usoara, acea femeiea care se culca destul de usor cu multi barbati si este automat considerata ''usoara'' sau curva (etc)
Noi barbatii suntem preponderent atrasi vizual la inceput de o femeie si instinctual e si dorinta sexuala mai activa, si femeile isi doresc sex la fel de mult precum barbatii dar ele au nevoie sa se simta in siguranta cand o fac si e perfect normal asta.
Nu inteleg care e faza cu mentalitatea asta inapoiata ca barbatii ar avea ceva de castigat ca fac sex cu o femeie, e ceva ce se intampla intre 2 persoane ambii se simt bine (daca e cazul) ce tot interpretati ca ''sa dai si ceva barbatului ca merita'' wtf adica tu pierzi deminitate sau ce daca o faci, e o logica tampita!
Si cum adica nu te imbraci vulgar...ce consideri tu vulgar? Nu vrei sa atragi baieti si atunci ce vrei?
Am inteles daca vrei un prieten care doar sa fie acolo pentru a discuta despre viata ta si fara alte implicatii cam greu... e usor de zis pas daca nu ceri dar nu oferi nimic, asta nu te face atractiva nici prentru o discutie (dar si asta e interpretabila in functie de persoana)
Si o intrebare pentru tine in final.
Spune-mi 3 mari calitati alte tale care m-ar face curios sa te cunosc?
După cum scrii imi dau seama ca nu trebuie să îmi bat capul cu tine.
Dacă te cunosti azi cu un băiat și maine iesi cu el asta trebuie să te f# ca disperatul nevrând să aveți vreo legătură? Nu prea cred. Eu nu sunt genul de persoana care sa faca ceva cu cineva neavând legatura sorry
E.E! Nu esti tu -femeia care -Sa- ma faca -Sa- devin nitel Serios = cu neintelesul de Sine statator
Si, precum am mai zis-o, ca sa aiba cineva idee de ceea ce este aici, trebuie sa vina sa vada si cu ochii Sufletului, si cu ochii mintii, ca sa creada.Altfel vorbele mele sunt foarte slabe si neputinta mea vadita ca sa spuna aidoma, lucrurile cum se afla in starea lor fireasca.
ps: spre exemplu: vrand nevrand noi2 -tocmai am facut o legatura! Primul contact = prima legatura! Greu
Totusi -Am sa te rog-mai lasa din frica aia de copila mica!
Maturizează-te / vei ramane o mucoasă mica mereu in ochii barbatilor
Nu sunt băiat însă stau cu foarte mulți băieți si stiu in mare parte interesul lor. Din pacate asa sunt unii nu ai ce le face. Dar exista si persoane bune la suflet care chiar tin la tine si nu vor doar sex de la tine. Ai grija cu cine vorbesti si cu cine esti impreuna
Buna! Tin sa te contrazic, nu toti baietii sunt la fel. Imi pare rau pentru experientele tale neplacute, traite cu niste specimene ratate. Daca vrei putem vorbi in privat despre orice subiect vrei tu.