Hecate: mă îmbrac provocator pentru că așa le place bărbaților
Tot Hecate: atrag atenția și fără să mă chinui
)))
Man. Tu te auzi ce zici )? Nu am promis nimănui sex. Nici nu am discutat despre asa ceva. Te auzi ce zici? Sari sa tragi aiurea concluzii. Asta cu care am fost nici nu mi-a pomenit ceva de asa ceva si nici eu. Te auzi ce zici?
Nu trebuie s-o zici, e suficient sa emani un limbaj corporal care sa indemne spre posibilitatea de sex. E suficient un limbaj corporal care sa insemna ca esti usoara si disponibila. Semnalele care probabil le trimiti indeamna spre asa ceva. Eu aud foarte bine ce zic si stiu si mai bine ce zic, altfel nu as zice.
Nu dau niciun semn. Pur si simplu vorbesc normal. Eu din contra ca vorbesc de plimbări ca iubesc anumite zone si tot ce aud e "Mai bine vino acasa la mm". Nu emam niciun semn legat de sex. Crede-ma.
Nu toți sunt la fel, nu ai întâlnit băiatul potrivit. Nu trebuie sa te simți vinovata cu ceva, nu trebuie sa disperi. Sunt și oameni fete, băieți, profunzi care își doresc o conexiune mai profunda, pe care ii leagă caracteristici asemănătoare, trebuie sa cauți tu anturajul potrivit, sa fii înconjurată de persoane mai inteligente, mai educate
Băieții care nu vreau doar sex de la tine nu sunt interesanți, nu sunt masculul alfa, ai impresia că îi domini ușor, nu te provoacă deci sunt cam ratați în viziunea ta.
Sunt genul de băiatul lui mama cu bunsimț.
Cred ca te cam duci cu ei cand nu trebuie. Ceva ii face pe ei sa se comporte asa cum spui. Daca este adevarat ce spui. De ce nu aplici ce inveti la Muay Thai?
Poate ca esti un tip de fata preferat de noi, baietii, pentru a ne satisface fanteziile de care nici unul nu ducem lipsa. Doar asa mi-as putea explica, ca in cazul asta, ne-ai vedea doar partea animalica, nu si cea cu creier.
Eu, in general pun pe primul loc lucrurile in comun, discutiile pe care le putem purta, planurile de viitor, compatibilitatea pe termen lung. Sexul e undeva la urma, si ma intereseaza mai mult decenta, decat "ce stie fata". Dar vezi tu, jucariile cu care am fost inzestrati noi, trebuie folosite. Iar cand suntem in criza, avem nevoie de o prada usoara, fara complicatii. Poate ca tipii aflati in criza interpreteaza anumite chestii de la tine ca fiind semne ca ai fi dispusa, sau usor de convins, si de aia dai doar de excitati care n-au rabdare nici sa te minta ca ii intereseaza de desenele tale.
Ei pe net au un limbaj adecvat si in realitate nu leagă nici 2 cuvinte cum se dau pe net. Le-am arătat semne clare cu ce ma ocup, ce iubesc sa fac. Ce am reusit sa creez si multe altele. Concursuri. Se vede clar ca nu am iesit cu ei pentru partida
Da, si aici pari o tipa destul de sus. Eu nu as incerca d'alea cu tine.
Deci, probabil ai "noroc" doar de idioti. Sa fie zona de vina?
Hmm interesant punct de vedere dom'soara! Am inteles ca ai niste pasiuni cu care ai vrea sa le impartasesti cuiva...asa superficial, nu e nimic rau in asta e absolut firesc sa ma intalnesc cu cineva cu care pot discuta chestii interesante legat de viata si pasiunile ei chestii care automat atrag ca si valoare personala, o viata interesanta si activa mereu atrage.
Revenind partea cu intalnirea cu un baiat sa iesi asa sa ii povestesti doar ''problemele'' tale fara alte implicatii intre voi doi poti sa o faci eventual cu un prieten si atat. Daca intre voi este o atractie sexuala (asta se intampla fara alegerea ta) asa zis si ''indragostirea'' este perfect normal la un momentdat sa iti doresti o alta intalnire eventual relatie cu un baiat care e atras de viata ta cu personalitatea si caracterul tau. Se pare ca nu prea stiti bine ce inseamna sex, sexul este o forma de comunicare intr-un barbat si o femeie dusa la un nivel foarte profund, si este firesc sa se intample intr-o relatie.
Ce ai observat tu din experientele tale pana acum si frustrarea pe care multe femei o simt este asa numit factorul femeie usoara, acea femeiea care se culca destul de usor cu multi barbati si este automat considerata ''usoara'' sau curva (etc)
Noi barbatii suntem preponderent atrasi vizual la inceput de o femeie si instinctual e si dorinta sexuala mai activa, si femeile isi doresc sex la fel de mult precum barbatii dar ele au nevoie sa se simta in siguranta cand o fac si e perfect normal asta.
Nu inteleg care e faza cu mentalitatea asta inapoiata ca barbatii ar avea ceva de castigat ca fac sex cu o femeie, e ceva ce se intampla intre 2 persoane ambii se simt bine (daca e cazul) ce tot interpretati ca ''sa dai si ceva barbatului ca merita'' wtf adica tu pierzi deminitate sau ce daca o faci, e o logica tampita!
Si cum adica nu te imbraci vulgar...ce consideri tu vulgar? Nu vrei sa atragi baieti si atunci ce vrei?
Am inteles daca vrei un prieten care doar sa fie acolo pentru a discuta despre viata ta si fara alte implicatii cam greu... e usor de zis pas daca nu ceri dar nu oferi nimic, asta nu te face atractiva nici prentru o discutie (dar si asta e interpretabila in functie de persoana)
Si o intrebare pentru tine in final.
Spune-mi 3 mari calitati alte tale care m-ar face curios sa te cunosc?
AndreeaI012452 întreabă: