A facut un test...si a stiut de cand era sigur ca ramane si nu o mai face idioata ca nu sti ce vorbesti
Nu am spus ca ea e idioata, ci scuza folosita. E greu ce-i drept sa citesti cum trebuie un raspuns! Daca a stiut de la inceput de ce nu s-a protejat? Oricum sarcina e prea mica pentru a fi vazuta si la ecograf, nu stiu cum i-a aparut la test!
Bine zis! ai mare dreptate! Sincer medici din Spania sunt niste oameni extraordinari! sincer o igiena nedescris in salile de ginecologie ( pentru ca in alta parte nu am intrat), sunt niste oameni care te trateaza ca atare, si ai dreptate.
am fost si eu o singura data acum 1 an in Romania la ginecolog la o clinica spun ei "privata", desi e vai de mama ei si sta sa cada de privata ce e, am intrat acolo cu niste dureri abdominele puternice, unde era un medic batran si scarbos care m-a intrebat ce am? si i-am spus ca ma doare jos in partea stanga mai mult ca in cea dreapta ma apasat cu toata puterea lui exact unde ma durea mai tare si pentru imi lua nu stiu ce monstra de nu stiu ce secretie a folosit un prosop de bucatarie folosit probabil la mai multe paciente. era o sala asa de scarboasa, iar el dupa ce ma "consultat" mi-a scris o reteta si nici macar nu mia spus ce am cand am mers la farmacie si mi-a scos farmacista un sac de medicamente de fel si fel de boli. pe care eu bine inteles ca nu le aveam... imi venea sa merg la medic si sa i le trantesc in cap... apoi amplect din tara in Spania unde am mers la ginecolog cu aceias problema, doamne deci nu va dati seama cat de frumos avorbit domnul doctor de acolo si cat de usor a umblat cu mine ca sa imi spuna ca e o durere de ovare care e absolut normala si pentru care mi-a dat si un tratament cu ovule asta doar asa pentru a evita orice fel de boala si alte tipuri de infectie.
Romania e la pamant cu toti medici si toate. e vai de ei. nu-mi doresc sa ma intorc acolo!
NU exista "imposibil", REPET, daca e sanatoasa si nu are alte probleme! Sa mearga si sa caute consiliere la persoane calificate si cu mare experienta de viata, etc, nu hotari tu sau altul, mai ales cel Vinovat, pentru ea!
"Are cam 2-3 saptamani"?! A facut macar un test de sarcina, care se face in ziua a 21-a din prim aurina de dimineata?! Greturi si altele poti avea si de la stress! Etc, etc.
Pana nu incercinu ai de unde sa stii, te poti duce la o clinica sa vezi cum sta treaba si sa vezi si cam cat ar merge spaga, poate o sa iti ia cat spui tu 5-6 milioane, totusi nu sunt prea sigur pentru ca daca apare vreo complicatie o sa o cam incurce doctorul pentru ca i-a facut avort fara acordul parintilor, care au semnat ca sunt de acord cu toate riscurile!
totusi pana nu te duci nu ai de unde sa stii daca merge sau nu.
A hotarat gresit, pentru ca e prea mica sa isi poata da seama ce crima face! Ei ii e frica mai mult de gura lumii, si nu realizeaza acum ce face, din pacate! Spen-i si mai ganditi-va la ce v-am spus eu, ca sa nu isi incarce constiinta cu un pacat atat de mare! Natura sprijina Viata si Dumnezeu la fel!
Buna, NoNamesssee,
O poti indruma pe prietena ta sa ia legatura cu noi.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul ei de discutii sau poate fi prietenul ei atunci cand se confrunta cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care se confrunta reprezinta subiecte delicate, poate s-ar simti mai in largul ei sa ne scrie la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa o ajutam!
Daca in Spania, o tara dezvoltata, responsabilitatea medicilor este mult mai mica... nu are rost sa vorbim de spitalele din Romania
Am mai multe experiente cu sistemul sanitar din Spania, inclusiv o buna prietena. la ei, dezvoltarea a insemna protectia si respectul medicilor, care nu sunt haituiti ca la noi, ci sunt un fel de zei in cabinetul lor. Din pacate, asta are uneori efecte negative asupra pacientilor (pe prietena mea au programat-o peste 6 luni pentru o operatie de cancer ca sa nu suprasolicite medicul). A venit cu primul avion in Romania si a fost operata in 10 zile, inainte de a face metastaze.
Operatiile si chestiile de genul in spitalele publice asa este, ca in orice tara, inclusiv Spania. Dar cand ei te trateaza o fac pana la bun capat.
Buna
sa nu faca avort
daca nu vrea sa faca avort si face de frica ace zice luea nu se va ierta toata viata
asa isi distruge viata nu pastrand copilul
fii prietena ei si sustin-o sa faca ce trebuie nu ce ar vrea parintii
exista si alte alternative asociatii, adoptii daca vreti sa vorbim mailul meu e simona_2013_a@yahoo.com