Ar trebui sa te vada un endocrinolog. E greu de spus daca ai ramane gravida. Poate da, dar e posibil sa nu poti ramane gravida pana nu iti tratezi problema (cu cat o tratezi mai tarziu, cu atat sansele de sarcina sunt mai mici).
Da, dacă ai face sex neprotejat normal că ai să rămâi însărcinată. Nu e prea bine, dar depinde şi de vârsta la care ţi-a venit menstruaţia prima oară. În mod normal la 17 ani ar trebui să o ai regulată sau cât de cât să-ţi vină în fiecare lună chiar dacă nu în ziua exactă. Cel mai bine ar fi să mergi la un ginecolog. Sau chiar medicul de familie îţi poate da ceva. Ai dereglări hormonale. Baftă!
Cred ca ar cam trebui sa-ti faci o programare la ginecolog. Nu este normal sa-ti intarzie 5 luni de zile. Du-te repede pana nu se complica, nu vreau sa te sperii dar mie mi se pare ceva foarte grav.
Sexul neprotejat nu este indicat, mai ales atunci cand nu-ti cunosti indeajuns de bine partenerul. Risti sa ramai insarcinata, sau sa te alegi cu o boala cu transmitere sexuala. Ramane la alaegerea ta, ce, cum si cat vrei sa risti! Eu iti spun doar sa ai grija de tine si sa nu faci vreo prostie! :*
Bafta!
Da, sigur ca ai ramane insarcinata, iar la prima intrebare nu stiu ce sa zic... nu cred ca este ceva ingrijorator.
Buna! Ar trebui sa mergi la un doctor...cred ca da, ai putea ramane! app, imi plk cum gandestil![ma refer la faptul ca ai zis ca esti prea mik]
Parerea mea e sa te duci la ginecolog cel mai bine, daca menstruatia este atat de dereglata. Iar cu sexul neprotejat ai sanse extrem de mari sa ramai gravida
Eu stiu ca se regleaza cam in 3 ani. S-ar putea sa ma insel. Dar pot fi si alte cauze care sa iti deregleze menstruatia. Nu te speria, cel mai probabil e sa nu fie cazul tau. Dar daca tot ai deja 17 ani, un control de rutina la ginecolog nu are ce rau sa iti faca. Ai grija insa sa gasesti un doctor bun. Prima doctorita la care am fost eu era nebuna rau...