| StaRmAgiC a întrebat:

Am o intrebare nedumerita.
Daca doua persoane care au fost impreuna si se mai plac dupa un an desii amandoi stiu ca se plac desii fostul tine orgoliul in el si nu mai vrea sa se impace cu ea si vrea ca fosta prietena sa ii fie amica(ca fratii)."Deoarece el zice ca fosta este prea copilaroasa si geloasa).
Iar fosta il place si s-a tinut dupa el de nenumarate ori iar el a refuzat sa mai stea cu ea desii le-a zis si la altii ca o mai place si a refuzat o fata din club pentru ea(fosta).
Daca fosta ar fi indiferenta cu el, credeti ca asa s-ar reintoarce fostul ei iubit la ea? Voi cum ati proceda in locul ei, daca ati vrea sa recastigati iubirea din trecut si sa va impacati cu fostul/fosta?

Răspuns Câştigător
| Mya a răspuns:

Eu nu as fi la fel de convinsa ca sentimentele sunt reciproce,"DESI" tu spui ca nu si-a facut pe altcineva findca o mai place pe fosta.Ai spus un lucru important, acesta a refuzat de multe ori impacarea cu ea fiindca o considera copilaroasa, geloasa...si si-ar dori sa-i fie ca o sora. Mie aceste afirmatii nu-mi inspira sentimente de dragoste, mai degraba o descotorosire...

3 răspunsuri:
| ALyNuTzZa:x a răspuns:

Sunt si eu in situatia asta si nu am stiut ce sa fac. indiferenta e buna dar depinde si de persoanawinking bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaa e foarte incalcita povestea cu fosta si cu clubul si iar fosta, si el il tine in el orgoliul, iar ea o tine in ea, orgoalia. poate pana la urma traiesc feriviti pana la adanci batranete, fiindca se poate si in telenovele. dar state? state, cand apare?

| anutzza marya a răspuns:

Uneori in viata trebuie sa stii sa pui capat unei relatii, acum un an m-am desp de un baiat la care am tinut ft multe si acum cateva saptamana mi-a zi sa ne imapacm, am accepta dar dp cateva zile mi-am dat seama ca nu e bine ce fac, viata trebuie sa continuie si dp o relatie terminata... cat despre cei doi se plac dar daca atunci au decis ca nu se potrivesc nici acum nu se vor potrivisad