| HiMyNameIsK a întrebat:

Niciodata nu m-am indragostit sau mi-a placut cu adevarat de vreun tip. Toate prietenele mele viseaza la baietii de care s-au indragostit sau sunt impreuna, doar eu raman stana de piatra... in trecut (acum mi-am corectat acest defect si sunt chiar foarte degajata si increzatoare in astfel de situatii ) ma inroseam foarte tare cand vorbeam cu tipi si nu aveam curajul sa ma uit la ei. Nici prieteni baieti nu prea am(in afara de prietenul meu cel mai bun)... majoritatea persoanelor cu care vorbesc sunt fete. In trecut multi baieti ma imi puneau acea intrebare prosteasca "esti fata sau baiat?" si chestia e ca acest lucru ma afecta foarte tare (bine, acum nu mai am aceasta problema, m-am schimbat din toate punctele de vedere, noroc cu pubertatea, dieta si schimbarea de look. Ce este neinregula cu mine? De ce nu pot sa ma comport normal si sa trec peste trecutul meu? Va rog, cer seriozitate

4 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Te doresc! ce spui accepti? problema edte ca-s sarac sad

| neutrino a răspuns:

Nu este nimic in neregula cu tine. Esti poate prea nerabdatoare sa fii si tu cool, asa cum, fals, se lauda multi (prea)tineri. Stai linistita, nimeni nu scapa de asa ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-ai corectat comportamentul si acum, ce ti-a fost de folos inainte, s-a intors impotriva ta. Asa cum te-ai educat sa nu-ti pese, va trebui sa te educi sa-ti pese. Din pacate nu stiu daca factorii motivationali vor fi la fel de puternici ca prima data.

Glumesc, va aparea si in viata ta baiatul care iti va da universul peste cap, stai linisita.

| SweetChildOAxls a răspuns:

Nu este nimic in neregula cu tine. Se pare ca inca nu "ti-a venit timpul" sa te indragostesti. E totul ok happy