Adica, ce inseamna asta? Nu mai esti virgin cand faci sex cu o alta persoana. Indiferent cat ai adora tu sa faci una si alta.
Legiuitoarea, adica medicul urolog il dezvirgineaza sub anestezie sau ce incerci sa spui? Ce ti-e si cu serviciile astea medicale... Dai un ban, dar stii ca face!
Merge... dar sunt atatea fete in lumea asta ca te-ai plictisi de dezvirginat fete. Uite partide bune ar fi alea de 11 12 ani si Dana aia de 15...care de abia asteapta.Vad ca adori si ---laba---. Dupa nickname-ul tau la intrebarea asta ar trebui sa te astepti numai la mistouri .
Dacă o faci după cum îţi este nickname-ul nu o să reuşeşti niciodată, aşteaptă să mai creşti şi o să gaseşti fata care o să te dezvirgineze.
Dupa nick esti baiat, de ce sa te dezvirginezi singur? e vreo placere? vrei sa te dai mare ca nu mai esti virgin?
o sa regreti mult daca te dezvirginezi singur pentru ca prima oara e frumos si bine sa fie cu persoana iubita, nu cu mana stanga sau dreapta sau altceva...
noroc la autodezvirginare
Cei de pe TPU ar trebui sa nu mai lase copii sub 13 ani sa isi faca cont dupa parerea mea
Am eu o vara care vrea un pr da-mi id tau si vb cu ea si ma dezvirginati impreuna pa, pa
Andruza. Eu cred că mai sunt virgini și nu e o rușine. Mai ales la fete. E o " mândrie " ca să spun aşa. E ce avem noi mai scump
Doamne iarta-ma ce intrebari puneti si voi.cred ca nu esti normal daca vrei sa faci asa ceva.probabil ca nu ai prietena si simti si tu nevoia sa o faci.scz dar parerea mea este ca este o nebunie
Deci,tu vrei sa te dezvirginezi singur? Fii atent deci eu asa am facut, intr-adevar e dureros dar ai un protottip mai mare.Deci iei un cutit si iti dai pielea aia ce lipeste capul de restu...Si gata