| Ioana_9532 a întrebat:

Am o intrebare nu stiu ce sa fac daca sa aleg sa iau pastila de a a zi ajutati-ma va rog. am avut un contact sexual protejat [ cu prezervativ ] el a ejaculat in prezervativ iar dupa aia s-a retras din vagin imi e frica sa nu fi iesit ceva pe la inelul prezervativului mentionez ca am suflat in el dupa contact si nu avea fisura. ce sa fac? sa i-au postinol sau nu?

7 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Esti obsedata degeaba! Nu lua nimic!

| LeuTz a răspuns:

Stai calma, pentru asta a fost conceput prezervativul. Daca ai zis ca nu e rupt atunci nu sunt sanse iar faza cu iesitul pe la inelul prezervativului e cam imposibil.Ca sa iasa pe acolo trebuie sa iti dai drumu si dupa sa dai incontinuu pana iese de acolo. Ceva de genu

| Rurouni a răspuns:

Asa o sa faci de fiecare data cand faci sex? Te panichezi ca iese sperma pe la inelul prezervativului? Postinor nu se ia ca pe bomboane, nu il poti lua decat de maxim doua ori pe an. Din moment ce el a ejaculat in prezervativ si acesta nu era rupt, atunci n-ai de ce sa te sperii.

| diesel94 a răspuns:

Nu luat nimic, risti sa iti strici organismul. nu ai cum sa ramai insarcinata

| Babushka a răspuns:

Nu lua nimic, nu se intampla nimic!

| helen_4137 a răspuns:

Nu lua absolut nimic...pastila de a2a zi trebuia luata numai in cazui extreme, dar de preferat este ca atunci cand mai ai probleme putin mai mari decat aceasta nu te sfatuiesc sa o iei pentru ca te deregleaza hormonal e ca si cand ai luat o folie de anticonceptionale intr o zi

| teodoryo a răspuns:

Mai bine ia, sa fii sigura