| labain2 a întrebat:

..Nu sunt gay, dar imi place sa ma masturbez cu cineva de acelasi sex. Mi se pare pervers. Mai e cineva ca mine? E ceva normal sau e prea pervers? Multumesc

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok.deci.poate ca da.adica ce simti cand faci acel lucru? simti o satisfactie mai mare fata de pers de sex opus? nu stiu ce sa cred

| SweetDreams_4601 a răspuns:

E ceva normal daca esti gay!

| asdasasasas a răspuns:

Gayule

| Allexis a răspuns:

Esti gay sau faci caterinca. In ambele cazuri, ai nevoie de ajutor medical.

| GumitzaXD a răspuns:

Lasati mah baiatu in pace.Fiecare cu preferintele lui.ce naiba. Poate este,poate nu poate va fi poate nu, poate a fost, poate nu... daca nu aveti un raspuns serios.plecati pe la scoala si gata...ce batjocoriti pe toti.chiar daca unii sunt mai tineri sau altii mai batrani trebuie sa fim ca o familie si sa ne bucuram cat mai putem.Cat cespre tine labain2 bv ca te-ai deschis asa.dar nu stiu ce sa iti zic.pervers.nu stiu eu sunt fata si nu stiu.Pa-Pa o zi buna.

| mari_4634 a răspuns:

Ai nevoie de ajutor medical parerea mea este ca esti gay

| Castiel a răspuns:

Ori esti gay or bisexual ORI faci misto si daca faci misto, mai bine ai gasi niste chesti la care sa nu razi doar tutongue

| Ryuzaki a răspuns:

Clar, esti gay.Mergi la un medic, nu e ceva normal. Daca nu te poate ajuta, spanzura-te sau da-ti foc.

| alexandrudj93 a răspuns:

Daca esti gay nu inseamna sa te duci la medic, pentru ca nu esti bolnav ci doar o orientare sexuala. daca ai fantezia asta si vrei sa te convingi ca esti sau nu esti gay de ce nu incerci si mai mult cu o persoana care ti se pare ok. si sa fii gey nu inseamna ca esti bolnav si nu ai nevoie de doctor, daca iti plac fatele este foarte bine insa poti avea fantezi si cu baietii, iar daca te excita sa te mastubezi alaturi de un baiat nu este o problema ci este doar o placere a ta pe care sa o satisfaci.