anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O prietena dea-mea(nu dau nume) destul de idioata, a fact un lucru aiurea. Nu mi se pare normal dar, dupa ce sora ei a facut sex cu iubitul ei, acesta a lasat prezervativul pe o masuta iar aceasta fata a luat prezervativul, l-a pus pe un castravete(mentionez ca baiatul ejaculase in prezervativ) si s-a masturbat. In fine, dupa vreo trei saptamanani mi-a spus ca s-a ingrasat putin, are dureri si ca i-a intarziat menstruatia(vreau sa va spun ca de cand ne-am intalnit si mi-a spus aceste lucruri nu ne-am mai intalnit). Este posibil ca ea sa fie insarcinata(dupa simptomele ei eu cred ca da dar vreau sa aud si parerile voastre)?

21 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| harciog a răspuns:

Oricum mi se pare vrajeala pentru ca nu vad de ce sa-i fi pus fes la castravete. Poate era asa de tare-n pasarica incit il storcea mai rau ca o masina de stors.

| Jenniffer a răspuns (pentru harciog):

Am uitat sa metionez ca aceasta fata e putin cam usuratica si din cate imi amintesc si-a pus-o cu multi dintre prietenii mei(baietilaughing)

| Lucky9441 a răspuns:

''ca i-a intarziat menstruatia'' - sa inteleg ca i-a venit? in cazul asta stai chill fata mea. Odata ce ai ciclu, nu esti gravida.

| Jenniffer a răspuns (pentru Lucky9441):

Ea mi-a spus ca i-a intarziat dar nu am mai vorbit cu ea de vreo saptamani asa ca nu stiu daca s-a referit ca i-a intarziat sau nu i-a mai venit deloc. Can ne vom mai intalni o voi intreba daca i-a mai venit sau nu happy

| Alexandru0007 a răspuns:

Depinde cum si cand l-a pus, daca nu l-a intors pe dos nu a ramas insarcinata ca doar spermatozoizii sunt inauntru, asta daca nu s-o fi rupt prezervativul cu castravetele.

| alexsz95 a răspuns:

Spune-i bafta la crescut copii!laughing

| FirstTime a răspuns:

Sperma moare la primul contact cu aeruwinkingNici o sansa de la acel prezervativ... poate de la altuhee hee

| teutonulxxx a răspuns:

Nu este posibillaughing spermatozoizii mor la contact cu aerul

| crystynel23 a răspuns:

Spermatozoizi traiesc cat timp sperma nu e uscata ( asa ca depinde de cat timp a stat prezervativul ala pe masuta daca so uscat sau nu ca o data uscat putea cface ce vroia cu el)

| SpencerH a răspuns:

Ce proastastraight face Cati ani are? Mai mult ca sigur e gravidalaughing Nu vreau sa-i vad fata sorasii cand ii spune: sunt gravida cu iubitul tau laughing)

| Jenniffer a răspuns (pentru SpencerH):

Si eu m-am gandit la asta si avand in considerare ca sora ei imi e foarte buna prietena (nu asa cum imi e tipa) mai mult ca sigur o da afara din casa in suturi. Domnisoara fara cap are 16 ani si sorasa are 19.laughing

| SpencerH a răspuns (pentru Jenniffer):

La 16 ani sa faci asa ceva? unde a crescut, in padure?happy Poate ar trebui sa vorbesti cu sora ei si sa o sfatuiesti sa poarte o discutie cu cea mica sa ii faca o educatie sexuala, se poate rani daca isi introduce in vagin tot felul de chestiihappy

| th3end a răspuns:

Frate...cata prostie ~x(

| th3end a răspuns:

Saraca nu a avut bani sa cumpere un prezervativ nou, si l-a luat pe acela folosit alu gagiku` lu` sora`sa

| Ady3835 a răspuns:

Cum adica sora ei a facut sex cu iubitul si s-a masturbat?happy ori a facut sex ori s-a masturbat. Oricum stai linistita ca nu esti gravida. Spermatozoizii mor repedewinking

| Jenniffer a răspuns (pentru Ady3835):

Adi nu sunt eu fata nu intelege gresitlaughing si fata care s-a masturbat, s-a masturbat cu prezervativul pe care prietenul surorii ei l-a folosit cand a facut sex cu sora ei

| Ady3835 a răspuns:

Cata prostie in tara asta!

| Jenniffer a răspuns:

Intr-un final am aflat ca e gravida dar nu stie cu cine/ce laughing

| rodos a răspuns:

Cred ca da spermatozoizi sunt foarte rezistenti.